Leniwe gymnolki

w tym roku choruje na Gymnolki  ;:26  od kilku dni mam już jednego hm czas sie wybrać na jakieś zakupy
 w tym roku choruje na Gymnolki  ;:26  od kilku dni mam już jednego hm czas sie wybrać na jakieś zakupy  hehe nawet nie wiedziałam,że gymnolki są w tylu kolorkach
 hehe nawet nie wiedziałam,że gymnolki są w tylu kolorkach 

przeglądnęłam go z dużym zainteresowaniem Gymnolki masz bardzo ładne i zadbane, a jak kwitną
 przeglądnęłam go z dużym zainteresowaniem Gymnolki masz bardzo ładne i zadbane, a jak kwitną   podoba mi się zwłaszcza ten 2 kwiatek z ostatniego postu, ma bardzo ciekawe kolorki i widzę u Ciebie coś znajomo kwitnącego na zielono. Ja też mam takiego maluszka kwitnącego na zielono, bardzo go lubię,między innymi za to, że często zmienia kolorki, jak kameleon
 podoba mi się zwłaszcza ten 2 kwiatek z ostatniego postu, ma bardzo ciekawe kolorki i widzę u Ciebie coś znajomo kwitnącego na zielono. Ja też mam takiego maluszka kwitnącego na zielono, bardzo go lubię,między innymi za to, że często zmienia kolorki, jak kameleon  nigdy nie wiem jakim go zastanę rano...
 nigdy nie wiem jakim go zastanę rano... czy na inne kaktusiki też zaczynasz mieć chrapkę?
  czy na inne kaktusiki też zaczynasz mieć chrapkę?