Irlandzki Ogrod Ani.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ania.1 pisze:Dawid strasznie Cię przepraszam :!: :oops: :oops: :oops: Wybacz :roll: Ajj o kimś innym chyba myślałam i tak napisałam :lol: :lol: ;:124
Świnki penie miały uciechę :lol: Ale te tłumy ludzi na pewno nie :lol: :lol:

Tess to suuuper ;:26 Już będę w domu :D Może jednak do mnie zajrzysz jak będziecie Irlandie zwiedzać?Zapraszam :D
Ania

a jak daleko z Maynooth do Cię?
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p
Od: 22 maja 2008, o 21:52

Post »

Aniu, no co Ty, nie masz za co przepraszać - zdjęcie jest SUPER! Bardzo intrygujące. A ja jestem ślepowron i tyle :lol:. Byłam już w tym wątku, do którego wstawiłaś link i bardzo fajne fotki tam macie :D. Czekam na więcej świnek :lol: :lol: :lol: .
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Tess już sprawdziłam-95 kilometrów :roll:
Gosiejko zaraz zacznę dodawać fotki :lol:
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Dawid bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :oops: :oops: Jeszcze dziś odwiedzę Twój ogródeczek :D

A i zapomniałam się pochwalić :lol: Cytrynka i pomidorki mi wyrosły z pesteczek :roll: :shock: :shock:
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam Ania.
x-T-s
---

Post »

Ania.1 pisze:Tess już sprawdziłam-95 kilometrów :roll:
Gosiejko zaraz zacznę dodawać fotki :lol:
to może odpijemy kawkę w ogrodzie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Tess byłoby super :D Oby nie padało :roll: :lol: Mebelki ogrodowe co prawda na razie mam nieciekawe... :lol: Ale mam maszyne do robienia capuchino :lol: :lol: Zapraszam na kawke :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-T-s
---

Post »

Ania

a co tam, jakbyśmy wpadli to przecież nie po to żeby kąty ogladać, tylko poznac pogadać i kawusię wypić.
Będziemy u syna jakieś 2 tygodnie, bo mój M będzie mu pomagał auto kupić...nie wiem jak to będzie ha ha ha wyglądało...

u mnie po burzy...lało znowu, teraz słońce...a lata nie ma.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Tess tu z kupowaniem auta jest bardzo dziwnie :lol: Sprzedający wpisuje dane kupującego do swojego dowodu rejestracyjnego i wysyła to pocztą...a pózniej urząd przesyła pocztą dowód rejestracyjny do nowego właściciela...
Ja bym mogła Was i na weekend ugościć bo mam pokój wolny..tylko nie ma łóżka jeszcze :oops: :oops: :lol:
Jeszcze raz zapraszam i bardzo chętnie się z Tobą zobaczę :D
x-T-s
---

Post »

Ania

to zobaczymy jak to wyjdzie. :lol: :lol:
Chodzi o to,że teraz dużo osób auta sprzedaje....no i jak u nas..czasem to co mówią mija się z tym co jest, a syn już pare razy był autem w serwisie sprawdzic i tylko kaskę wydał....

kwiatki bardzo fajnie ci już rosną :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Ja czytałam artykuł(nie wiem czy to prawda) o tym,że Polacy zostawiają samochody na parkingu lotniska..bo nie mogą sprzedać i wracają do Polski.
A mechanicy-Polacy są bardzo drodzy :x Jeden nas kiedyś podliczył na 3000Euro :!: :shock: :shock: Ale to długa historia...
Tess a podoba Ci się moja nowa i jedyna hortensja? :oops:
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Anusia Twoja jedyna hortensja jest śliczna,ale wejdż do mnie na dwie ostatnie strony-prezentuję hortensje ze szkólki ,która jest 5km od mojego domu- mateńko co za pokusa,a do tego piękne nibydoniczki.Oczywiście dokupiłam The Fairy i Lovely Fairy bo była promocja po 7 zł( a parę dni wcześniej kupilam po 11 zl.)Przymierzam się też do następnej horci może Limelight?.
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Aniu przyznaj się: jakie pesteczki jeszcze zasadziłaś? Za tydzień znowu zaskoczysz nas nową rośliną i napiszesz: urosła mi pomarańcza!!! :D :D :D
Ja bez bicia mówię, że wsadziłam pestkę grejfruta i pomarańczy - ale nadal nic z ziemi nie wychodzi :cry:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Witajcie ;:7 ;:47
Aniu już byłam u Ciebie :lol: Śliczności :shock: :roll: 7 zł :?: :shock: :shock: Nawet nie ma co się zastanawiać :lol: :lol:

Gosiu pesteczek już żadnych :lol: :lol: Mam jeszcze tylko jednego kiełkującego orzecha arachidowego:lol: :lol: Nie wiem kiedy Ty posadziłaś :? Moja cytrynka długo kiełkowała-ze 3 tygodnie :roll: Pomidorki po trzech dniach już wschodziły :shock: :shock:

Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Orzech arachidowy? :shock: :shock: :shock: Miałaś chyba świeże, nie solone, nie prażone orzeszki albo siewkę? Jednym słowem: z czego Ci orzeszek kiełkuje i gdzie to można zdobyć? :lol:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Tak,kupiłam paczkę nie prażonych i nie solonych :D Wsadziłam kilka do ziemi i wykiełkowały..
Jeszcze mam ich trochę,myślałam ,że je zjemy ale są niezbyt smaczne :lol: Mogę Ci kilka wysłać.

Oto ten kiełkujący:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”