ja także kombinuję coś podobnego w swoim
Zieleń to życie-zielono mi - evluk
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trzymam kciuki za oba Wasze zakątkiElzbietaaG pisze:Czekam z niecierpliwością na śródziemnomorski zakątek w twoim ogrodzie![]()
ja także kombinuję coś podobnego w swoim
Mnie się niestety nie udało ,chociaż przez zimę wszystko rozplanowałam i wyrysowałam
Niestety gadżety typu wielkie ,gliniane donice też nie zdałyby egzaminu bo niby na działkach nie kradną.....ALE
.....może jak kiedyś wybuduję mój domek z własnym ogródkiem
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie....
Ostatnio znacznie brakuje mi czasu,ale dziś już wrzucę kilka zdjęć z powstawania nowego zakątku w ogrodzie...Wiele już zostało zrobione,ale to jeszcze nie koniec....upał utrudnia pracę
Ścieżka i murek zostały wykonane przez mojego M ze starej prawie stuletniej cegły.....
Wygląda to mniej więcej tak:

Oczywiście będę wklejać następne zdjęcia, w miarę postępowania prac nad nowym projektem.....
Miłgo wieczoru
Ostatnio znacznie brakuje mi czasu,ale dziś już wrzucę kilka zdjęć z powstawania nowego zakątku w ogrodzie...Wiele już zostało zrobione,ale to jeszcze nie koniec....upał utrudnia pracę
Ścieżka i murek zostały wykonane przez mojego M ze starej prawie stuletniej cegły.....
Wygląda to mniej więcej tak:

Oczywiście będę wklejać następne zdjęcia, w miarę postępowania prac nad nowym projektem.....
Miłgo wieczoru
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
x-d-a