Mam nadzieje , że już dzisiaj będę mial czynny internet... Nie wiem już czy to grafika.. , coś się popsuło , igdzie nie ma i zamówiona część w sklepie internetowym.... Dzisiaj przyjdzie informatyk i powie....
Pozdrawiam

. Przedwczoraj dzwonił , że musi zamówić coś innego nie wim co już z tego wszystkiego... Być moze , że już dzisiaj wieczorem , albo jutro nareszcie będe miał ten komputer...
  . Przedwczoraj dzwonił , że musi zamówić coś innego nie wim co już z tego wszystkiego... Być moze , że już dzisiaj wieczorem , albo jutro nareszcie będe miał ten komputer...   , jak nie to zwariuje...
 , jak nie to zwariuje... /
  / 

.
 .
Arturo-żadnego zwariowania!To informatyka trzeba by przebadać.Tulipan998 pisze:Witajcie , piszę od koleżanek.... To nie karta grafiki... , Pan informatyk zamówił procesor , który szedł 2 tygodnie i to też nie wina procesora..... Przedwczoraj dzwonił , że musi zamówić coś innego nie wim co już z tego wszystkiego... Być moze , że już dzisiaj wieczorem , albo jutro nareszcie będe miał ten komputer...
, jak nie to zwariuje...
Strasznie sie za wami stęsknilem.../
Pozdrawiam

;:8
  ;:8   

. Zaraz chyba pojade po jakiegoś szampana
 . Zaraz chyba pojade po jakiegoś szampana   , picolo
  , picolo   .
 . . Phalaenopsis z dużymi białymi kwiatami i różową warżką niestety... , jak mnie nie było b o byłem troche nad jeziorem Solińskim
 . Phalaenopsis z dużymi białymi kwiatami i różową warżką niestety... , jak mnie nie było b o byłem troche nad jeziorem Solińskim   to babcia przelała... i korzenie zngniły prawie....
  to babcia przelała... i korzenie zngniły prawie....   . Ale trudno , reszta ma sie dobrze , żółtemu z różową warżką rośnie pędzik , stary przedłuża .  Różowemu też rośnie pęd , jeden morelowy wybił z oczka , pierworodny puścił keiki , phalaenopsis od Halinki / Orange - korzonki na keikach coraż większe , vandom rosną korzenie ,darmowa miniaturka zakwitła 3 kwiatami , lundisia , wypuściła stożek i korzenie
 . Ale trudno , reszta ma sie dobrze , żółtemu z różową warżką rośnie pędzik , stary przedłuża .  Różowemu też rośnie pęd , jeden morelowy wybił z oczka , pierworodny puścił keiki , phalaenopsis od Halinki / Orange - korzonki na keikach coraż większe , vandom rosną korzenie ,darmowa miniaturka zakwitła 3 kwiatami , lundisia , wypuściła stożek i korzenie   . Sam juz nie wim co jeszcze sie dzieje , ale dużo . Mini Mark pahnie pięknie rano jak i 2 ostatnio zakupione phalaenopsisy , mało nosa nie urwie
  . Sam juz nie wim co jeszcze sie dzieje , ale dużo . Mini Mark pahnie pięknie rano jak i 2 ostatnio zakupione phalaenopsisy , mało nosa nie urwie   .
  . , ale oczywiście je kocham i będe kupował  :P  . Do towarzystwa doszedł im zielony beniamin , 4 bluszcze , skrzydłokwiat , dracenka , ficus i wysoki kaktus . Lepiej wygląda ogółnie zazieleniony pokój i storczyki maja ładne towarzystwo
 , ale oczywiście je kocham i będe kupował  :P  . Do towarzystwa doszedł im zielony beniamin , 4 bluszcze , skrzydłokwiat , dracenka , ficus i wysoki kaktus . Lepiej wygląda ogółnie zazieleniony pokój i storczyki maja ładne towarzystwo   . Ale raczej Więcej innych roślin nie bęe upyhał bo nie mam miejsca...
 . Ale raczej Więcej innych roślin nie bęe upyhał bo nie mam miejsca...  Jedeno okno od południa , ocieniłem , ale i tak na większych upałach , storczyki więdną...
  Jedeno okno od południa , ocieniłem , ale i tak na większych upałach , storczyki więdną...   i gdyby te okna były od północy...... to by sie jeszcze dużo zmieściło....
 i gdyby te okna były od północy...... to by sie jeszcze dużo zmieściło....   . Koniec nudzenia
  . Koniec nudzenia   . Musze porobic jutro fotek...
  . Musze porobic jutro fotek...   . I wstawic zaległe
 . I wstawic zaległe  

Ja mam MM ale szczerze mówiąc nie wąchałam.
 Ja mam MM ale szczerze mówiąc nie wąchałam.  
 ))
))