Proszę , podpisuj je... ja też będę, obiecuję
Mały ogródek basowej cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu u mnie już też rosną aż 2 te róże aż nie chce mi się wierzyć że może być jeszcze ładniejsza ,ale tam na którymś wcześniej zdjęciu widziałam wygląda niezbyt ładnie tak jak by miała zbyt mało płatkówbasow@ pisze:Gieniu,mój aparat w tym wypadku kłamie jak z nut!Rhapsody w rzeczywistości jest ciemno fioletowa.Jest przepiękna!
Genia
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu. Jak to dobrze, że u mnie wkleiłaś najładniejszą swoja lilię.
Jest przepiękna. Muszę sobie taką koniecznie sprawić. Tylko jeszcze raz prosze o jej nazwę. Normalnie SKS. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Gieniu , to był 1 -szy kwiat tej róży.Kolejny wyglądał tak:

Mam nadzieję , że kolejne też będą pełniejsze ,ale jeśli nie - mnie to nie przeszkadza.Kolor mnie powala , i prawdę powiedziawszy, wolę róże o mniejszej ilości płatków ( zupełnie nie gustuję np. w angielkach).Niektórzy mi mówią ,że na razie.....

Mam nadzieję , że kolejne też będą pełniejsze ,ale jeśli nie - mnie to nie przeszkadza.Kolor mnie powala , i prawdę powiedziawszy, wolę róże o mniejszej ilości płatków ( zupełnie nie gustuję np. w angielkach).Niektórzy mi mówią ,że na razie.....
Pozdrawiam,Małgorzata
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeszcze raż dzięki. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu przybyłam podziwiać Twoje lilie, ładnie kwitną. Szkoda tylko, że napotkałaś na kilka pomyłek
Tylko ta kwestia jest chyba niestety nieunikniona, widzę teraz po mich daliach, że już mam pewne niezgodności odmianowe. A jak Twoje rośliny w tonacji fioletowej? O ile dobrze pamiętam miały być fioletowe dalie i mieczyki? Róża fioletowa Rhapsody już kwitnie (jejku jaka ona jest boska, zakochałam się w niej już rok temu
).
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie