Kaktus -chory?
Chory kaktus
Witam po długiej nieobecności, oglądałam ślicznie kwitnące kaktusy na forum i aż dech zapiera, nie wiem czy kiedykolwiek u mnie będą tak kwitły bo mam ich trochę , ale z jednym mam problem wczoraj zauważyłam dużą plamę , może ktoś doradzi co robić , a oto fotki moich kwitnących w tym roku

A tutaj mój problem z plamą-

A tutaj mój problem z plamą-

Pozdrawiam Jolka
Zdjęcie jest trochę nie wyraźne i ciężko stwierdzić. Wejdź sobie na **** i poczytaj o chorobach. Ja osobiście myślę ze jest to któraś z tych chorób: gorzelowa plamistość, Parch kaktusów bądź tez sucha zgnilizna. Jeżeli dalej nie będziesz wiedzieć co to jest to napisz do tego serwisu na pewno ci pomogą. Mi już pomogli kilka razy
Zmoderowałam
KaRo
Zmoderowałam
KaRo
Ta choroba jest "sucha zgnilizna". Tu znajdziesz leczenie [***] . A jezeli nie chcesz stosowac chemi to mozesz chore miejsce "wydrapac" lub poczekac az samo wypadnie i zapudrowac ukorzeniaczem "B Aqua" firmy Himal do roslin zielnych (miękkich) i ozdobnych
Zmoderowałam.
Proszę korzystać z funkcji "Podgląd" i poprawiać swoje błędy przed wysłaniem postu na forum
KaRo
Zmoderowałam.
Proszę korzystać z funkcji "Podgląd" i poprawiać swoje błędy przed wysłaniem postu na forum
KaRo
Pozdrawiam