Witaj Olgo .
Bardzo lubię gazanie-jeszcze połowę mam w pączkach.
Jestem ciekawa czy będę miała różową i czerwoną bo na razie to białe,żółte i pomarańczowe.
Ale i tak są piękne
Byłam u Ciebie przed chwilką i widziałam Twoje gazanie, są piękne a najbardziej cieszy to, że sama wysiałaś, a nasionka kupowałaś czy miałaś swoje? Zaglądam do Ciebie czasami, ale tak pocichutku
Nasionka kupione takie najzwyklejsze .
Ja sama często po cichutku zwiedzam ogródki .
Olgo a pomidorki koktajlowe masz w tym roku?
Mi wczoraj deszcz kilka złamał-tych wiszących .
Agnieszko ja nie mam ręki do warzyw, a co dopiero do pomidorków W zeszłym roku miałam pomidorki od Bogusi i nie bardzo umiałam się nimi zająć, bo dojrzało zaledwie kilka sztuk a pozostałe zrobiły się brązowe
Oleńko, pomidorków koktajlowych w tym roku , to i ja nie będę miała Deszcz załatwił wszystko i serduszko ściska, że tak źle to wygląda. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie lepiej.
Oj dziewczyny kochane-bym ja wiedziała .
Ja sobie nasiałam-70 lub więcej-dawałam komu popadnie,nawet 5 na balkonie zostawiłam.
Nie wiem czy coś z tego będzie ale już kilka wielkości paznokcia jest
Agniesia to ma szczęście z tymi pomidorkami. Nie tak ja my A klonika to ja traktowałam po macoszemu i on sam tak od siebie mi urósł. Olu Tobie też tak urośnie, nie zamartwiaj sie
Olu - jakie piękne kwiatuszki . Gailardia czerwona - przepiękna . Polowałam na nią przez dwa lata , aż w końcu udało mi się i też gości w moim ogrodzie
Co do kloników - ja swoje nawoziłam od czasu do czasu nawozem do " balkonowych"
Pozdrawiam cieplutko. Marta.
Olu jasne że mówiłam o Twoich gazaniach - są piękne-przepraszam za pomyłkę ale oglądałam kilka wątków równocześnie i jak zobaczyłam co napisałam to nie mogłam tego zmienić
Pozostałe kwitnące równie piękne, a zwłaszcza podobają mi się fuksje i okienko z pelargoniami.
Pozdrawiam Jola.
Olu , Twój ogródeczek pięknieje z dnia na dzień - piękne kwiatuchy :P
Cieszę się , że udało Ci się wyhodować kloniki , a nie lada wyczyn - kwitnące na dodatek .
Pozdrawiam cieplutko. Marta.