Roślinki Anny S.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze ;) Bardzo cieszę się, że podobają Wam się moje kwiatuszki 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też wpadłam popodziwiać twoje roślinki . Wyglądają pięknie ! Wszystkie bez wyjątku ! Widzę ,że masz niezłą kolekcję hibiskusów . Podobały mi się też fikusy i bluszczyk .
Teraz jak jesteś już na naszym forum ,to uważaj ,bo tu panują różne kwiatkowe choroby
.Jak będziesz oglądać wątki innych to na pewno zapadniesz na którąś 
A leczenie jest o tyle kłopotliwe ,że potem ciężko się w domu ruszać ,bo wszędzie stoją jakieś doniczki z zieleniną
Teraz jak jesteś już na naszym forum ,to uważaj ,bo tu panują różne kwiatkowe choroby
A leczenie jest o tyle kłopotliwe ,że potem ciężko się w domu ruszać ,bo wszędzie stoją jakieś doniczki z zieleniną
hehe, wiesz, ja już się od Was pozarażałam :P Zaczynam "zbierać" fiołki, hoje, hibiskusy, kalanchoe i to na razie tyle, ciekawe co będzie za niedługo, chyba już zaczynam się obawiać czy będzie miejsce na następne zdobycze ;) Bardzo podoba mi się hoja compacta, ale nigdzie jej dorwać nie mogę 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Dziękuję za tyle miłych słów
Prawdę mówiąc to ja je podlewam, czasem jakaś odżywka i co dzień lub nawet 2 razy dziennie zraszam je wodą 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
kalanchoe i u mnie zaczynają gościć coraz tłumniej. Masz na myśli kwitnące, czy wszelakie? Grubosz to dokładnie Crassula ovata, jako że gruboszy jest dostatek czasem przydaje się dokładna nazwa 
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Pytam, czy Kalanchoe zbierasz tylko kwitnące czy również inne żyworódki (kalanchoe) pod która to nazwą są lepiej rozpoznawalne. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kalanchoenuska89 pisze:hehe, wiesz, ja już się od Was pozarażałam :P Zaczynam "zbierać" fiołki, hoje, hibiskusy, kalanchoe
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Tak na prawdę to każdy kwiatek według mnie ma to coś i warto mieć różnego rodzaju roślinność, tak więc chyba już wiesz co i jak ;) Wszystkie moje roślinki są na zdjęciach ;) więcej jak na razie nie mam
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki