P.S. Dziewczyny i chłopcy hościarze, dlaczego nie wypowiadacie się w wątku dotyczącym wyboru Miss Host ?
Hosta FOTO 2009/2010
-
x_P-42
-
x_P-42
Ellaa, co Ty mi radzisz ? Tak bezwstydnie zwalać od kogoś? Iść na łatwiznę?
U Ciebie w ogródku też widziałam ładną kompozycje z fiolkami...
Ja swoje funkie, oprócz hostowiska, wciskam nawet na skalniak : tutaj Stiletto po północnej stronie skalniaka, w towarzystwie trójsklepki , skalnic i malutkich fiołków :

...i Bright Light z zurawkami, tiarellami i bluszczem .
U Ciebie w ogródku też widziałam ładną kompozycje z fiolkami...
Ja swoje funkie, oprócz hostowiska, wciskam nawet na skalniak : tutaj Stiletto po północnej stronie skalniaka, w towarzystwie trójsklepki , skalnic i malutkich fiołków :

...i Bright Light z zurawkami, tiarellami i bluszczem .
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nie widzę przeciwskazań, forum, to 'kopalnia pomysłów', możesz więc zżynac co Ci się podoba i nikt, a już ja na pewno, się nie obrazi
Widzę, że 'Stiletto' zaczyna Ci się niekontrolowanie rozłazic po skalniaku....ale może tego właśnie oczekujesz
Można ją okiełznac sadząc do sporej donicy, a donicę wkopac w rabatę
Ja mam ją tu tak posadzoną

Byłaś u mnie i nie zostawiłaś śladu.... a fe....
-
x_P-42
Witam Was kochani i jak najbardziej trzymając się tematyki tego wątku chcę pokazać Wam moje hosty A.D.2009 (po wczorajszej gradowej burzy ).
Moje hosty zadoniczkowane:

Moje hostowisko :

Rzeka ani rów nie odbierają wody i stoi ona ok.4m od hostowiska ( na zdj. po prawej).

Póki co, nie jestem w stanie nawet cokolwiek zrobić. Za oknami znów grzmi
Moje hosty zadoniczkowane:

Moje hostowisko :

Rzeka ani rów nie odbierają wody i stoi ona ok.4m od hostowiska ( na zdj. po prawej).

Póki co, nie jestem w stanie nawet cokolwiek zrobić. Za oknami znów grzmi
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hosta "Blue Mouse Ears", jedna z kandydatek do Miss 2009. U mnie drugi rok. Pierwszy spędziła w donicy, dopiero w tym trafiła do gruntu na stałe miejsce.

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze

*