Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()
Ogródek Magdy :-)
-
magdala
Ależ Małgorzato droga... gdzież bym śmiała i to tak publicznie???gorzata76 pisze:Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()
![]()
![]()
No to jaka postać bajkowa najbardziej Ci się podoba ( bo już wiem ,że nie Kłapouchy..
Magda.
Czy ja wiem?magdala pisze:Ależ Małgorzato droga... gdzież bym śmiała i to tak publicznie???gorzata76 pisze:Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()
![]()
![]()
No to jaka postać bajkowa najbardziej Ci się podoba ( bo już wiem ,że nie Kłapouchy..![]()
)
Magda.
Może Baba Jaga z "Jasia i Małgosi"?
"Jestem straszna czarownica - ha ha
Zna mnie cała okolica - ha ha
Kiedy dnieje, kogut pieje,
Ja się śmieję: uha ha."
-
magdala
-
magdala
-
magdala
AniaDS pisze:że też u mnie wiewióry nie chcą się fotografować...
Aż wierzyć sie nie chce ,że taka róznica w pogodziesytuacja w miarę opanowana, choć nadal pada
Niby zapowiadają powrót lata na przyszły tydzień....
Magda.
- madziarynka
- 200p

- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Ładna ta ruda. Od razu uśmiech na mojej twarzy wznieciła
)) Ciekawe czy czereśnie wcina również. Zdjęcie daglezji poproszę, bo zapachu to chyba nie da się jeszcze przesłać ;) Mnie dziś też zmoczyło na rowerze jak z działki wracałam.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
-
magdala
Tak Madziumadziarynka pisze:Ładna ta ruda. Od razu uśmiech na mojej twarzy wznieciła)) Ciekawe czy czereśnie wcina również. Zdjęcie daglezji poproszę, bo zapachu to chyba nie da się jeszcze przesłać
Daglezję pstryknę i ...powącham ,bo jeszcze tego nie zrobiłam
Magda.
Tylko się cieszyć!!! Nieprzyjaznego ogrodu nie odwiedzają zwierzęta! Wprawdzie ci goście byli raczej 'interesownie'
ale podobało im się! Wspaniałe robisz zdjęcia- sesja z wiewiórką rewelacyjna!
Tyle kwiatów zaczyna kwitnąć, niezmordowana piwonia jeszcze się trzyma!
Czy wiesz dlaczego??? To te pąki towarzyszące! Niestety są znacznie mniej atrakcyjne (u mnie)
Tworzysz bardzo ciekawy klimat w swoim ogrodzie
ale podobało im się! Wspaniałe robisz zdjęcia- sesja z wiewiórką rewelacyjna!
Tyle kwiatów zaczyna kwitnąć, niezmordowana piwonia jeszcze się trzyma!
Czy wiesz dlaczego??? To te pąki towarzyszące! Niestety są znacznie mniej atrakcyjne (u mnie)
Tworzysz bardzo ciekawy klimat w swoim ogrodzie
Pozdrawiam, nigella
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: