Basiu, Zosieńko...dziękuję za życzenia i za odwiedziny.
Działka Zeni
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo mi miło Tadeuszu że odwiedziłeś mnie na mojej skromnej działeczce. Masz rację...wszyscy pewnie mamy dość już tego deszczu a tu dalej pada. U mnie róże o dziwo jak na taką pogodę, nie wyglądają najgorzej. Co do innych kwiatków...u mnie pełno mszyc i najgorsze że nie ma kiedy opryski porobić. Stale deszczowo.
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu, miłego słonecznego dnia życzę
współczuje z nornami to trudna walka, u mnie niby juz ale jeszcze widze miejsca w które bez litości wkładam karbid, walczyłam zawsze ze ślimakami ale one u mnie chyba teraz się wycwaniły są pod ziemia a efekty to pewnie zjedzone nasionka ogórków.
Mimo wszystko widzę u Ciebie kolorowo lilie piękne u mnie dopiero zaczynają kwitnąć.
współczuje z nornami to trudna walka, u mnie niby juz ale jeszcze widze miejsca w które bez litości wkładam karbid, walczyłam zawsze ze ślimakami ale one u mnie chyba teraz się wycwaniły są pod ziemia a efekty to pewnie zjedzone nasionka ogórków.
Mimo wszystko widzę u Ciebie kolorowo lilie piękne u mnie dopiero zaczynają kwitnąć.
Zeniu lilie są zachwycające

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zeniu
musiałam przyjść i obejrzeć Twoje lilie,bo siotra tak się nimi zachwycała.No i przeżyłąm szok
Po prostu cudeńka. :P Czy Tobie kwitnie jeszcze ciemiernik
Nie wiedziałam dlaczego Boguśka nasze oglądała 
musiałam przyjść i obejrzeć Twoje lilie,bo siotra tak się nimi zachwycała.No i przeżyłąm szok
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Basiu, Bogusiu, Marzenko. Dużo teraz przebywam na działce. Pstrykam zdjęcia,a potem nie mam kiedy ich wstawić. Wpadam do domu na dzień, dwa..ale wtedy pilniejsze sprawy do załatwienia. Lilie to moje ulubione kwiaty. Tak więc jeszcze trochę was nimi pomęczę póki kwitną.
Marzenko..faktycznie zakwitł mi ciemiernik. Coś mu się poprzestawiało. Na chorego nie wygląda...pięknie kwitnie.

Liliowiec.

Hortensja Drzewiasta.

Marzenko..faktycznie zakwitł mi ciemiernik. Coś mu się poprzestawiało. Na chorego nie wygląda...pięknie kwitnie.

Liliowiec.

Hortensja Drzewiasta.