Edytko ja dopiero zaczęłam chorować na skrętniki.....a to przez Grażynkę :P Spodobały mi się już wcześniej ale jak zobaczyłam na żywo to o mało nie padłam z wrażenia :P Dziękuję za komplementy dla nowości
Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziewczyny powiem Wam że ostatnio prawie wszystko poprałam bo czułam jak fajami śmierdzi....teraz jest tak fajnie na dworze więc tam paliłam
Chociaż nie powiem M jak mnie nie było to popalał w domu
Edytko ja dopiero zaczęłam chorować na skrętniki.....a to przez Grażynkę :P Spodobały mi się już wcześniej ale jak zobaczyłam na żywo to o mało nie padłam z wrażenia :P Dziękuję za komplementy dla nowości
Ja już sama nie wiem ile mam tych begoni 
- Andziax007

- Kontakt:
Kasiu przyjdzie pora że Ty też rzucisz....ja muszę i do tego są coraz droższe
Powiem Ci że ja dość długo rzucałam aż pewnego razu oboje z M ograniczyliśmy się to 10 fajek dziennie tzn jedna paczka na dwoje....a teraz palę 3 zaraz po tych najważniejszych posiłkach....już mnie tak nie ciągnie ale jeszcze....Uda Ci się....i wiem że sobie z tym nałogiem poradzisz
Agnieszko ślicznie dziękuję
Piękna różyczka i bardzo ale to bardzo mi się podoba
I powiem Ci że zdjęcia na tej Twojej stronce wyglądają fantastycznie....masz talent 
Agnieszko ślicznie dziękuję
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, mam do Ciebie pytanie
Mam begonię na balkonie (tą czerwoną z dużymi kwiatami), jak kwiaty przekwitną to niektóre opadają całe, a z części po prostu opadają same płatki. Czy ucinać łodyżki po kwiatach?
Za rzucanie palenia też trzymam kciuki
Róża jest śliczna

Za rzucanie palenia też trzymam kciuki
Róża jest śliczna
PopieramAndziax007 pisze: Agnieszko ślicznie dziękujęPiękna różyczka i bardzo ale to bardzo mi się podoba
I powiem Ci że zdjęcia na tej Twojej stronce wyglądają fantastycznie....masz talent
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007