Dominiko cóż tak widocznie musiało być
Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
Edytko dziękuję.....tak kolekcja begonii się powiększa a to tylko dzięki Kochanym wróżką
Ewuniu ja już drugi rok mam petunie i odpukać jak na razie nic mi się z nimi nie dzieje....jedne są w cieniu drugie w słoneczku i w wzroście ich jest różnica, tzn te w cieniu lepiej rosną
Ja myślę że one są bezproblemowe ale nie u wszystkich tak samo rosną....zawsze można próbować 
Ewuniu ja już drugi rok mam petunie i odpukać jak na razie nic mi się z nimi nie dzieje....jedne są w cieniu drugie w słoneczku i w wzroście ich jest różnica, tzn te w cieniu lepiej rosną
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aniu ja nie nadążam za Twoim wątkiem:-) Kwiaty masz po prostu powalające, jak na drodze kiedyś będzie szła taka para z tobołkami to bądź pewna , że to ja z Piotrem wprowadzamy się na lato do Twojego ogrodu
No a kotki ach.... Piotr nie zgadza się na zwierzęta w domu
A ja bym przygarnęła z chęcią wszystkie 
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Andziax007

- Kontakt:
Karolinko nie ma problemu....zapraszam :P Ogródek teraz to jest 'zamoczony' przez te całodniowe deszcze a tu jeszcze zapowiadają burze aż do piątku....masakra
Szkoda że nie zgadza się na jakieś zwierzaczki.....może jeszcze w przyszłości to się zmieni
Fraszko dziękuję :P Mam ten sam problem jak bym jeszcze pieska wzięła.....może to jest kwestia przyzwyczajenia i potem kociakom by to minęło
Fraszko dziękuję :P Mam ten sam problem jak bym jeszcze pieska wzięła.....może to jest kwestia przyzwyczajenia i potem kociakom by to minęło
- Andziax007

- Kontakt:
Witaj Danusiu w moich skromnych progach
Gdybyś teraz zobaczyła to jak wejdzie się do pokoju i gdzie spojrzysz to stoi jakaś begonia....oczywiście te na parapecie w kuchni nadal są
M mi ostatnio powiedział że ja to chyba zwariowałam i że niedługo to będzie spać na hamaku w buszu
Ja cały czas upatruję jakąś kolejną begonie.....po kwiaciarniach chodzę ale ostatnio nic nie ma z begoni 
Gdybyś teraz zobaczyła to jak wejdzie się do pokoju i gdzie spojrzysz to stoi jakaś begonia....oczywiście te na parapecie w kuchni nadal są
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
Izo tak piękna i jakie ma duże listki :P Ja zawsze jak gdzieś idę to biorę ze sobą jakiś grosz bo nic nie wiadomo jaką roślinkę spotkam po drodze
Szkoda że nie kupiłaś, ale czasami tak się zdarza 
Aniu to dobrze że nie widziałaś mnie jak otworzyłam paczuszkę :P W pewnym momencie byś się wystraszyła jak w domu taka cisza a ja nagle podskakuję i się raduję :P
Aniu to dobrze że nie widziałaś mnie jak otworzyłam paczuszkę :P W pewnym momencie byś się wystraszyła jak w domu taka cisza a ja nagle podskakuję i się raduję :P