Witam słonecznie ;:2 Tess ja ten pąk kilka razy dziennie oglądam na pewno nie przegapie Drugi pąk okazał się pusty
więc jest tylko jeden,no i nie mogę się doczekać Aniu to się już chociaż nacieszyłaś kwiatami..a ja czekam i czekam. Ileż można A lilie to mi chyba do końca roku nie zakwitną tak wolniutko rosną.
piękna ta arukaria, ja miałam w ogrodzie...ale niestety pierwsza zimna i padła...
no to strasznie szkoda... ,miałam zamiar sobie taką kupić, ale skoro takie słąbe na nasze klimaty to może się zastanowię..
albo w sąsiedztwo Ani do Irlandii sie przeprowadzę
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!
Aniu ja i tak już się zastanawiam czy w CV w Hobby nie wpisać przeprowadzki.
od 97 roku to będzie moja 5 przeprowadzka.
już mam kartony popakowane wszędzie.. w przyszłym tyg sie na drugą stronę miasta przenoszę...
to Twoje osiedle wpiszę na następny raz ;)
Haniu ja też miałam 5 przeprowadzek w przeciągu 5 lat..i już je polubiłam.No ale wkońcu mamy własny domek i ogródek i już się stąd nie ruszam
Jakby co to daj znać Przez płot przejdę i araukarie posadzę
hahahaha
a masz też u siebie araukarię
ja mam już dość.
od poniedziałku prowadzę casting na najemców mojego mieszkania...
co chwilę ktoś przychodzi oglądać. Nawet do sklepu nie mogę wyjść ani obiadu gotować....
kurde muszę chyba już kogoś wybrać.
Haniu nie mam,ten mój ogród jest taki mały..a tu rosną takie okazy boję się,że cały ogródek by mi osłoniła
To aż tylu chętnych na mieszkanie?To chyba super. Ojej a co trzeba zrobić,żeby ten casting wygrać
a ja Ci powiem,że przeprowadziłabym się do Irlandii i nawet jak był tam mój M to też by mu to się spodobało...
nawet bym sobie do pracy poszła żeby po 5 latach emeryturkę wypracować....a co...w Polsce to byłaby nawet fajna kwota.
syn nasz ciągle namawia,żeby się przeprowadzic...