Anulko naprawde super,a powojnik ma ma śliczny kolor i jest taki dorodny Oczywiśe jeszcze bardzo mi sie podoba obrośniete wejście na działeczkę .Brawo.
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Kto wie co to za roślinka?dostałam ja kiedyś od kolezanki i w tym roku zakwitła.Liście ma jak paprotka ,kwiaty białe w dotyku ,jak wata.Coś niesamowitego.
I jeszcze raz powojnik w całej krasie.Teraz ma najwięcej rozkwitniętych kwiatów
Zaczynają rozkwitać pierwsze dalie-moje ulubione kwiaty.Mam ich sporą kolekcję i będę kolejno Wam je przedstawiała.Część z nich mam od pana ,który sprowadza karpy zUSA.Ta łaciata w paski to ColeurTV
I trochę innych kwiatków
A te białe róże to jeszcze poniemieckie.Ta róża ma jakieś 70 lat!!
I na koniec mój kwiatek-gagatek.Czyż nie pieknie wygląda?
Anulko kwiaty masz urocze ,i tyle odmian .Powojnik w pełnej krasie niesamowity ,tylko zazdrość bierze ach miec chociaż jeszcze z 200 m. więcej ogrodu ,poszalałoby sie
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Kochana
Chyba jesteś moją pokrewną duszą. Myślałam, że o sobie czytam to o daliach :P
Też w tym roku zaszalałam i też kupiłam dalie w szokującej ilości i być może kupowałyśmy u tego samego Pana.
Powojnik i dalia są piękne nad wyraz,a biedny syneczek taki biedny w swojej "tragedii".
Ale co przecież on nie jest "malowana lala".
Całuski dla niego ślę Anulko.
KaRo synek dziękuje za buziaczki i również przesyła ;:12 Już za kilka dni zdejmujemy gips i mam nadzieję ,że nie będzie wchodził na płoty Śmiać mi się chce z tego zdjęcia bo taki duży chłopak a jeszcze śpi ze swoim pieskiem Tuptusiem
Orchideo-bardzo mi miło ,ze lubisz dalie.Ja od kilku lat kolekcjonuję te kwiaty.Zamawiam u pana Lipienia.Po zimie zawsze jakaś karpa się zmarnuje a ja ''wygłodniała'' na wiosnę kupuję prawie wszystkie ,jakie zobaczę
Specjalnie dla Ciebie będę wklejała te co rozkwitną.Zobacz dalie na stronie www.dahlias.net