Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kto wie co to za roślinka?dostałam ja kiedyś od kolezanki i w tym roku zakwitła.Liście ma jak paprotka ,kwiaty białe w dotyku ,jak wata.Coś niesamowitego.

I jeszcze raz powojnik w całej krasie.Teraz ma najwięcej rozkwitniętych kwiatów

Zaczynają rozkwitać pierwsze dalie-moje ulubione kwiaty.Mam ich sporą kolekcję i będę kolejno Wam je przedstawiała.Część z nich mam od pana ,który sprowadza karpy zUSA.Ta łaciata w paski to ColeurTV

I trochę innych kwiatków

A te białe róże to jeszcze poniemieckie.Ta róża ma jakieś 70 lat!!

I na koniec mój kwiatek-gagatek.Czyż nie pieknie wygląda?

I jeszcze raz powojnik w całej krasie.Teraz ma najwięcej rozkwitniętych kwiatów

Zaczynają rozkwitać pierwsze dalie-moje ulubione kwiaty.Mam ich sporą kolekcję i będę kolejno Wam je przedstawiała.Część z nich mam od pana ,który sprowadza karpy zUSA.Ta łaciata w paski to ColeurTV

I trochę innych kwiatków

A te białe róże to jeszcze poniemieckie.Ta róża ma jakieś 70 lat!!

I na koniec mój kwiatek-gagatek.Czyż nie pieknie wygląda?

- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Bardzo piękny i zadbany ogród,
dalia bajeczna - jestem zdziwiona, że już kwitnie.
dalia bajeczna - jestem zdziwiona, że już kwitnie.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
KaRo synek dziękuje za buziaczki i również przesyła ;:12 Już za kilka dni zdejmujemy gips i mam nadzieję ,że nie będzie wchodził na płoty
Śmiać mi się chce z tego zdjęcia bo taki duży chłopak a jeszcze śpi ze swoim pieskiem Tuptusiem
Orchideo-bardzo mi miło ,ze lubisz dalie.Ja od kilku lat kolekcjonuję te kwiaty.Zamawiam u pana Lipienia.Po zimie zawsze jakaś karpa się zmarnuje a ja ''wygłodniała'' na wiosnę kupuję prawie wszystkie ,jakie zobaczę
Specjalnie dla Ciebie będę wklejała te co rozkwitną.Zobacz dalie na stronie www.dahlias.net
Orchideo-bardzo mi miło ,ze lubisz dalie.Ja od kilku lat kolekcjonuję te kwiaty.Zamawiam u pana Lipienia.Po zimie zawsze jakaś karpa się zmarnuje a ja ''wygłodniała'' na wiosnę kupuję prawie wszystkie ,jakie zobaczę
Specjalnie dla Ciebie będę wklejała te co rozkwitną.Zobacz dalie na stronie www.dahlias.net