Nawet nie myślałam że rutewka jest tak ładna
Ogród Azy
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
W ogrodzie rutewki nie mam, oczywiście nie wykopie sadzpnki z TPN, bo jestem za ochroną przyrody, ale może znajde i rozpoznam rutewke z nasionami troche później to też jest niedozwolone (zbiór nasion), ale moje sumienie no to mi pozwala.
Miałam dzisiaj kosić rano trawę, ale przyszła burza dotąd pada a za chwilę muszę iść do szkoly.
Miałam dzisiaj kosić rano trawę, ale przyszła burza dotąd pada a za chwilę muszę iść do szkoly.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
I tak jest ślicznie, mimo zimna
Krajobrazy jak z bajki, nic tylko na wakacje do Ciebie 
ogród już nabiera kolorów, a ta róża - jaki cudny kolor
jak się zwie, bo mnie naszło na róże i zapisuję chciejstwa 
ogród już nabiera kolorów, a ta róża - jaki cudny kolor
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Olgo
Jak mogłam przegapić tyle pięknych zdjęć z poprzedniej Twojej sesji?
Nadrobiłam właśnie i upajam się widokiem gór owszem ,owszem są niezastąpione ale tym razem również widoków Twojego domu i okalającego go ogrodu i ... no właśnie co to za ścieżka porośnięta trawą,którą cyknęłaś?Nie zdeptana przez wszędobylskich tutrystów?
Cudowne zdjęcia niewyszukanych roślin ... masz bardzo ciepły i miły zakątek.
Zaczynasz niebawem urlop czy znowu planujesz wypad w dalekie kraje?
Pozdrawiam serdecznie.

Jak mogłam przegapić tyle pięknych zdjęć z poprzedniej Twojej sesji?
Nadrobiłam właśnie i upajam się widokiem gór owszem ,owszem są niezastąpione ale tym razem również widoków Twojego domu i okalającego go ogrodu i ... no właśnie co to za ścieżka porośnięta trawą,którą cyknęłaś?Nie zdeptana przez wszędobylskich tutrystów?
Cudowne zdjęcia niewyszukanych roślin ... masz bardzo ciepły i miły zakątek.
Zaczynasz niebawem urlop czy znowu planujesz wypad w dalekie kraje?
Pozdrawiam serdecznie.
- Aza

KaRo Czy pytałaś o ostatnie zdjęcie ogrodu?
To kawałek " trawnika" ciągnie się to dookoła domu.Lepiej widać ogród z góry , to wczorajsze zdjęcie.

Czy pytałaś o ścieżkę nad Reglami. Ona jest bardzo uczęszczana przez turystów, ale ja steram sie nie fotografować ludzi i zdjęć z ludźmi nie wstawiać, byłam na odcinku od Kalatówek do Strążyskiej.
To kawałek " trawnika" ciągnie się to dookoła domu.Lepiej widać ogród z góry , to wczorajsze zdjęcie.

Czy pytałaś o ścieżkę nad Reglami. Ona jest bardzo uczęszczana przez turystów, ale ja steram sie nie fotografować ludzi i zdjęć z ludźmi nie wstawiać, byłam na odcinku od Kalatówek do Strążyskiej.
- Aza

przypominam się to ja Aza

KaRo Jeszcze jutro mam konferencję podsumowującą, a potem wolne ( niestery z gołą emeryturą) nigdzie nie jadę będę chodzić po Tatrach, plewić w ogrodzie, może coś wyhaftuję bo mam taką chcicę. Irysy które w zeszłym roku kwitły po raz pierwszy w tym roku nie mają ani jednego pączka. Jedyne bródkowe z pączkami to dwa od izabeli, pączki mają te malutkie.Jedyne irysy to te:

Zawiodłam się też bardzo na posadzonej w zeszłym roku dość drogiej żurawce o pięknych zielonych liściaćh, czekałam z niecierpliwością na czerwone lub różowe kwiatki, a wypuściła długie sztywne badyle z zielonym paskudztwem.

Kiedy robiłam zdjęcia tej nieszczęsnej żurawce, która usiłowała upodobnić się do puias Raimondi moje koty odegrały scenę balkonową na dachu:

KaRo Jeszcze jutro mam konferencję podsumowującą, a potem wolne ( niestery z gołą emeryturą) nigdzie nie jadę będę chodzić po Tatrach, plewić w ogrodzie, może coś wyhaftuję bo mam taką chcicę. Irysy które w zeszłym roku kwitły po raz pierwszy w tym roku nie mają ani jednego pączka. Jedyne bródkowe z pączkami to dwa od izabeli, pączki mają te malutkie.Jedyne irysy to te:

Zawiodłam się też bardzo na posadzonej w zeszłym roku dość drogiej żurawce o pięknych zielonych liściaćh, czekałam z niecierpliwością na czerwone lub różowe kwiatki, a wypuściła długie sztywne badyle z zielonym paskudztwem.

Kiedy robiłam zdjęcia tej nieszczęsnej żurawce, która usiłowała upodobnić się do puias Raimondi moje koty odegrały scenę balkonową na dachu: