Moi zieloni domownicy
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Same postępy u Ciebie widzę 
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
No proszę wszystko widać na fotkach, a wahałaś się czy wstawić- a tam takie śliczności widać!Gratuluje zielonej ręki:-)
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- eba

- Od: 22 lip 2008, o 14:51
- Kontakt:
Szkoda, podobno Golcowie grali świetnie. Feel też nie najgorzej, a przy Neo-Nówce wszyscy pękali ze śmiechu. Ja, szczerze mówiąc, trochę uciekałam od hałasu, bo wesołe miasteczko miałam tuż przy balkonieewasz29 pisze:eba pisze:Super kwiatki, widać że masz do nich rękę. A czy koleżanka była na tegorocznych dniach Sochaczewa
![]()
![]()
ponieważ jeszcze nigdy nie byłam (jakoś nigdy nic nie potrafiło mnie zachęcić) więc w tym roku ... postanowiłam dotrzymać tradycji i znowu wymigałam się . Wolałam poszaleć na forum ;:10
- ewasz29

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Eba - wiem ,że Golcowie się popisali i Neonówka też ,bo relację zdała mi rodzinka . A o karuzelach nie wspomnę ,bo córka zaszalała na nich ... i teraz chyba będzie miała przerwę w korzystaniu z takich atrakcji
Bastio - cieszę się ,że hibiskus się podoba i że przepis na rogaliki się przydał !
A w ogóle ,to wczoraj mi się przypomniało ,że jesienią dostałam gałązkę liści laurowych z nasionkami ( ? ) no i wczoraj wylądowały w ziemi ... Jak myślicie ,czy jest szansa że wzejdzie coś z tego ? Tak bym chciała mieć takie drzeweczko !
Bastio - cieszę się ,że hibiskus się podoba i że przepis na rogaliki się przydał !
A w ogóle ,to wczoraj mi się przypomniało ,że jesienią dostałam gałązkę liści laurowych z nasionkami ( ? ) no i wczoraj wylądowały w ziemi ... Jak myślicie ,czy jest szansa że wzejdzie coś z tego ? Tak bym chciała mieć takie drzeweczko !
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18