Miejsce na ziemi -Ave cz.3
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Świetna kompozycja się kroi z tej pęcherznicy. Znacznie ładniejsza, niż plastikowe borowiki, a zarys będzie podobny - mała kulka na dole i obok nad nią kula na pniu 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuś. Piękne zdjęcia z ogrodu, który robi się już taki dojrzały. Roślinki rozrośnięte, kąciki wykończone, zadbane, bardzo ładnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo, masz wspaniałą rodzinę, ogród i na Twoich stronach, nawet podczas Twojej nieobecności , wszyscy się dobrze bawią
. Dużo tu inwencji twórczej i pokaz powstawania kompostownika niezwykle ciekawy, nawet dla tych niezbyt zainteresowanych tematem. Jestem pełna uznania, zwłaszcza gdy „z niczego” powstaje coś tak profesjonalnego
. Często tu zaglądam, czytam posty, oglądam fotografie i bardzo dobrze mi w Twoim ogródku, podobnie jak na fotce „Śniadanie na trawie” gdzie tyle prostoty co szczęścia. Z przyjemnością pozostanę w kontakcie.
Rzodkiewkę wzięłam do salatki-rzeczywiście pyszna.Zapraszam na maliny, też ekologiczne.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To tak jakby zrobili z nich ćpunów i teraz potrzebują czasu na odtrucie
? Świat jest przerażający...
Ale na dobranoc ,chciałabym przesłać coś optymistyczniejszego i tak sobie kombinuję co... Nie ma zbyt wiele roślinek w moim ogrodku... Ale zawsze mogę podziwiać Twój
! I nawet ten patent z pokrzywami był pasjonujący! Prawdę mówiąc wolę liście pomidorów, zdecydowanie ładniejszy zapach, tylko nie wiem jak często należy wymieniać liście. Śpij dobrze Ewo.
Ale na dobranoc ,chciałabym przesłać coś optymistyczniejszego i tak sobie kombinuję co... Nie ma zbyt wiele roślinek w moim ogrodku... Ale zawsze mogę podziwiać Twój