Kochani bardzo Wam dziękuję Edytko mam nadzieję, że kwiatki hibka wytrwają i pięknie rozkwitną Do tych z ZOO niestety jeszcze daleka droga Ale bardzo bym chciała zobaczyć jakie mają kolory Marzy mi się hibek biały i brzoskwiniowy, ale te raczej takie nie są
Dziękuje Karolnko Agnieszko oczywiście,że są Oto nowy fiołas:
Szukałam wprawdzie fioletu pełnego z biała obwódką, bo tak mi się marzy ostatnio, ale niestety nie było Ten jest na pocieszenie A fioletu będę dalej poszukiwała
To skoro Ci się tak marzy to będę Twoja kwiatową wróżką i spełnię Twoje marzenie.Mam sadzoneczki małe fioletu pełnego z białą obwódką. Zerknij też do mnie na ostatniego fiołka , ten który Ci się podobał, jeśli chcesz podeślę Ci rozetkę. Przy rozsadzaniu oddzieliłam.
Przypomnij mi co jeszcze miałam Ci podesłać bo juz się pogubiłam
Karolinko bardzo Ci dziękuję Mam nadzieję, że jeszcze przybędzie Dzisiaj w drodze do szkoły zrobię rundkę po kwiaciarniach, może znajdę coś ciekawego Porozglądam się za miniaturkami bo ostatnio mnie bardzo urzekły
"katarzyneczka" Szukałam wprawdzie fioletu pełnego z biała obwódką, bo tak mi się marzy ostatnio, ale niestety nie było Ten jest na pocieszenie A fioletu będę dalej poszukiwała
o rany ale śliczny (cukiereczek) ja też chcę się tak pocieszyć
katarzyneczka pisze:Agnieszko nawet nie wiesz jak się cieszę Ten ostatni też mi się bardzo podobał i oczywiście, że chcę A co jeszcze Ja też nie pamiętam
To co pamiętałam i jeszcze coś poszło już dziś do Ciebie 8)