Ogródek Olgi - Olga00
Witaj Martuniu.
Dalie dostałam już kwitnące (na dzień matki), a gazanie to są przezimowane i mają więcej kwiatów niż w zeszłym roku.
Datura, która już kwitnie jest od Ciebie, niestety kloników nie udało mi się ukorzenić, ale kupiłam nasionka i z całej paczuszki wyszły tylko cztery, teraz dmucham i chucham żeby nic im się nie stało
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Dalie dostałam już kwitnące (na dzień matki), a gazanie to są przezimowane i mają więcej kwiatów niż w zeszłym roku.
Datura, która już kwitnie jest od Ciebie, niestety kloników nie udało mi się ukorzenić, ale kupiłam nasionka i z całej paczuszki wyszły tylko cztery, teraz dmucham i chucham żeby nic im się nie stało

- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Olga
spacerowałam na form po ogrodach i pierwszy raz wybralam ciebie aby zwiedzić
twoją dzialeczkę pozdrawiam

spacerowałam na form po ogrodach i pierwszy raz wybralam ciebie aby zwiedzić
twoją dzialeczkę pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Oleńko - widzę ,że nieźle dopieszczałaś bielunia, skoro już Ci kwitnie - moje gratulacje .Olga00 pisze:Witaj Martuniu.
Ja niestety swoje kloniki straciłam bezpowrotnie

Pozdrawiam . Marta.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Pogoda nas dzisiaj nie rozpieszcza, jest zimno i pada deszcz brr brr.
Iwonko Twoje dalie już na pewno ładnie kwitną, za to moje wyglądają marnie, ale to chyba przez deszcze, mam nadzieję, że jeszcze odbiją.
Martuniu kloniki, które wysiałam w lutym też są małe, nie wiem czy one tak pomalutku rosną czy ja coś źle robię

A teraz kila fotek moich kwiatków balkonowych.

Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo w domu ciężko wysiedzieć wiedząc, że na ogrodzie coś kwitnie i nie można sobie pospacerować
A w ogrodzie kwitną takie oto kwiatuchy.

Pogoda nas dzisiaj nie rozpieszcza, jest zimno i pada deszcz brr brr.
Iwonko Twoje dalie już na pewno ładnie kwitną, za to moje wyglądają marnie, ale to chyba przez deszcze, mam nadzieję, że jeszcze odbiją.
Martuniu kloniki, które wysiałam w lutym też są małe, nie wiem czy one tak pomalutku rosną czy ja coś źle robię

A teraz kila fotek moich kwiatków balkonowych.

Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo w domu ciężko wysiedzieć wiedząc, że na ogrodzie coś kwitnie i nie można sobie pospacerować

A w ogrodzie kwitną takie oto kwiatuchy.

Witaj Oleńko ;:26 Ale ładne masz te kwiatuchy
U mnie jest okropnie w ogrodzie. Mokro, że chodzić się nie chce
Jak w najbliższym czasie słoneczko nie zawita do mojego ogródeczka,to się chyba poddam ;:46 Wszystko przemoczone i przegniłe. Jest tak źle, że już mi się robić w nim nie chce. Ciągle mokro i mokro 

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Bogunia Ty na pewno jesteś w pracy a słoneczko przez cały dzień, pięknie świeci
można poleżeć na leżaczku albo powyrywać chwasty, u mnie są wszędzie, ale jutro jest wolna sobota (po 14- tej) więc biorę się ostro do pracy 
Martuniu codziennie zaglądam pod listki klonika i czekam na pierwsze kwiatki
Dzięki za dobrą wiadomość, może podlać go jakimś nawozem?
Iwonko to nie są białe goździki, to jest jakaś trawka i ona ma takie biała kwiatki, ale nie znam nazwy
zaraz dam zdjęcia moich kwiatuchów, bo mam jeszcze inne kolory goździków 

Bogunia Ty na pewno jesteś w pracy a słoneczko przez cały dzień, pięknie świeci

Martuniu codziennie zaglądam pod listki klonika i czekam na pierwsze kwiatki

Iwonko to nie są białe goździki, to jest jakaś trawka i ona ma takie biała kwiatki, ale nie znam nazwy