Mój ogród - Janek, cz.2
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hehe, zaszalałeś - caly bagażnik 
swoją drogą z tym OBI to dobry pomysł... też się muszę wybrać, szczególnie że za miesiąc - półtorej lecimy u teściów z drugą częścią ogrodu - trzeba zielsko kompletować a wyprzedaże się powoli zaczynają
swoją drogą z tym OBI to dobry pomysł... też się muszę wybrać, szczególnie że za miesiąc - półtorej lecimy u teściów z drugą częścią ogrodu - trzeba zielsko kompletować a wyprzedaże się powoli zaczynają
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 lip 2008, o 11:43
u nas w Krakowie w zeszłym roku kupiłam barwinki całkiem spore, były po 1zł bo przekwitły... to było w lipcu - oczywiście po wsadzeniu w ziemie zakwitły i kwitły do końca sierpnia ;)
też bym częściej jeździła ale primo - nie mam swojego ogrodu więc ciężko byłoby mi gdzieś to wsadzić a secundo nie mam autka, a jak od rodziców co tydzień pożyczać się nie da ;)
no ale jeszcze 3 lata i może się uda na stałe hasać na swoich prywatnych własnych 28 arach.... ^^
też bym częściej jeździła ale primo - nie mam swojego ogrodu więc ciężko byłoby mi gdzieś to wsadzić a secundo nie mam autka, a jak od rodziców co tydzień pożyczać się nie da ;)
no ale jeszcze 3 lata i może się uda na stałe hasać na swoich prywatnych własnych 28 arach.... ^^
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No proszę, ledwo rodzice wyjechali, a tu już cały bagażnik zakupów..;p
Czyżby początek realizacji nowej rabatki? A hibiskusy to zwykłe, czy może bagienne?
Czyżby początek realizacji nowej rabatki? A hibiskusy to zwykłe, czy może bagienne?
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Obejrzałam ostatnie zdjęcia i zastanawiam się, skąd u Ciebie kompleksy ogrodowwe?
Przecież to piękny ogród! Może jeszcze trochę w nim duzo trawnika ;) ale przeciez do jego zmniejszenia potrzeba trochę czasu
Róże śliczne i zdrowe
Zakupy tez mi się podobają 
Zastanawia mnie tylko, jak Ty utrzymujesz te lwie paszcze w misie? Mnie by raz dwa padły
Przecież to piękny ogród! Może jeszcze trochę w nim duzo trawnika ;) ale przeciez do jego zmniejszenia potrzeba trochę czasu
Róże śliczne i zdrowe
Zastanawia mnie tylko, jak Ty utrzymujesz te lwie paszcze w misie? Mnie by raz dwa padły
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
no niestety niełatwo jest je tam ytrzymac ale na razie dają sobie radę. wydaje mi się, że kluczem jest odpowiednia ilość wody, oczywiście doszedłem do niej metodą prób i błędów, ale na razie się trzymają. a mam je w misie dlatego, że ogród przeżywa rekonstrukcję i niedługo pojawią się "łyse pola" w niektórych miejscach. dlatego właśnie posadziliśmy sporo różnych kwiatów do donic żeby potem poprzestawiaćchatte pisze: Zastanawia mnie tylko, jak Ty utrzymujesz te lwie paszcze w misie? Mnie by raz dwa padły
wiesz nie tacy mali i zdecydowanie nie podopieczninigella pisze: Zadziwiasz mnie Janku! Oraz trochę rozśmieszasz! "Wyjechali na wakacje nasi mali podopieczni..."