Jeszcze raz dziękuję za życzenia i gratulacje. Wiszę na skypie, bo wnusia wróciła do domku i chciałam ją zobaczyć. No ale trzeba zabrać za pracę w ogrodzie, przyciąć forsycję i wierzby, bo rosną w tempie błyskawicznym. Forsycję tnie się do końca maja, więc mam trochę opóżnienia.
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Witam
Jeszcze raz dziękuję za życzenia i gratulacje. Wiszę na skypie, bo wnusia wróciła do domku i chciałam ją zobaczyć. No ale trzeba zabrać za pracę w ogrodzie, przyciąć forsycję i wierzby, bo rosną w tempie błyskawicznym. Forsycję tnie się do końca maja, więc mam trochę opóżnienia.
Pozdrawiam serdecznie Alina
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alinko, to prawda z tymi cebulkami masz wspaniała okazje ogołocic centrum ogrodznicze chociaż z tego co wiem to tam jedno wielkie centrum ogrodnicze.
Troche zazdroszczę Ci spotkania z wnusią, ja na swoją mlodszą czekam w początkach sierpnia, nie widziałam Jej ponad rok a to już pannica ma prawie 8 lat.
Zyczę Alinko wspaniałych wzruszeń i łez radosci
my dziadkowie jestesmy od rozpieszczania a rodzice od wychowywania i tak powinno zostać
Troche zazdroszczę Ci spotkania z wnusią, ja na swoją mlodszą czekam w początkach sierpnia, nie widziałam Jej ponad rok a to już pannica ma prawie 8 lat.
Zyczę Alinko wspaniałych wzruszeń i łez radosci
my dziadkowie jestesmy od rozpieszczania a rodzice od wychowywania i tak powinno zostać
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alinko , nie wysyłaj paczuszki i nie bij męża
Roślinki dzisiaj doszły ,już je odebrałam i baaaaaardzo dziękuję
Są troszkę wymęczone ale ogólnie w dobrej kondycji, to małe twardziele więc to małe przesuszenie im nie powinno zaszkodzić
Czekam na M i pędzę na działkę je wsadzić
Dziękuję jeszcze raz
Roślinki dzisiaj doszły ,już je odebrałam i baaaaaardzo dziękuję
Są troszkę wymęczone ale ogólnie w dobrej kondycji, to małe twardziele więc to małe przesuszenie im nie powinno zaszkodzić
Czekam na M i pędzę na działkę je wsadzić
Dziękuję jeszcze raz
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i gratulacje.
Basiu, lanie by mu się przydało, ale jak tu bić chłopa co ma 186 cm wzrostu i 100kg wagi.
Od rana zrobiłam oprysk na mączniaka, bo na nowo posadzonych różach się pojawił. Jestem tym załamana. Nie dość, że drugi gatunek to jeszcze chory
Zaraz idę dalej pelić.
Jeszcze kilka fotek z ogrodu.
Zgadnijcie jaka to roślina?

W zeszłym roku posadziłam rajską jabłoń. W tym roku ma już owoce.

I jeszcze troczę moich iglaczków. Niestety nie znam nazw.

Basiu, lanie by mu się przydało, ale jak tu bić chłopa co ma 186 cm wzrostu i 100kg wagi.
Od rana zrobiłam oprysk na mączniaka, bo na nowo posadzonych różach się pojawił. Jestem tym załamana. Nie dość, że drugi gatunek to jeszcze chory
Zaraz idę dalej pelić.
Jeszcze kilka fotek z ogrodu.
Zgadnijcie jaka to roślina?

W zeszłym roku posadziłam rajską jabłoń. W tym roku ma już owoce.

I jeszcze troczę moich iglaczków. Niestety nie znam nazw.

Pozdrawiam serdecznie Alina
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Alinko gratuluje sreberka.Nie znam tej roślinki o którą pytasz ani iglaków ale one bez nazwy też są ładne

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .