Mariusz, w takim razie gratulacje dla Ciebei i dla Mamy .
Przepięknie u Ciebie, wszystko takie zadbane i dopieszczone. Fajne te wysepki z roślinami wysypane szyszkami, świetny pomysł. Gratuluję jeszcze raz i zajrzę niejednokrotnie
O popatrz nawet nie zauważyłem, żeś Ty sąsiadka Tym bardziej się cieszę z Twojej wizyty
gohna dzięki...
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Mariuszu świetne sobotnie zakupy ja podobnie jak Ty uwielbiam pelargonie- wszelkie ich odmiany to moje najulubieńsze balkonowce Slicznie prezentują się Twoje skalniaczkowce, wspaniale kwitnie Ci ten żółciutki rozchodniczek, w taką kulę, ja też mam taki, i też już zaczął kwitnąc, ale mój jest taki rozciągnięty, a Twój to dosłownie bukiet
dianek perukowiec jest dosyć młody, kupiłem go jako sadzonkę roczną, a u mnie jest 3 sezon, także 3 lata już ma.
AGNESS Dzięki.., powiem Ci całą tajemnice tej kuli On rośnie w pniu drzewa, także nie ma wyboru i musi zwisać troszkę na dół, dzięki temu można uzyskać taki efekt
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Powiem Ci, że on rośnie jak szalony... w tym roku kupiłem jeszcze żołtego zobaczymy jak mu się spodoba, a głowie szukam już miejsca na zielonego
ogródeczek storczyki
Janek kiedyś pytałeś o wielkość trytom - dziś byłem porobić fotki z pomiarem...
Po kolorach widać że chyba dwie różne odniany są.... chyba że to od miejsca zależy...
ogródeczek storczyki
ogródeczek storczyki
Witam cię Mariuszu .
Piękny i ciekawy ogród Gratuluję pomysłów .
Mam pytanie co to za drzewko przedstawione jest na drugim zdjęciu pod płotem w rogu. Czy to klon?