To zostawiasz ogród w bezpiecznych rękach
Skromny ogród Joli - 2009r cz.2
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tajgusiu to wspaniale że Cię oczarowałam, wreszcie kogoś
oczywiście żartuję.......
Wiem że to moje pole makowe tak Cię oczarowało....a wiesz ze ja codziennie je podziwiam i kiedyś tak sobie myślałam że są jedynie maki czerwone.....teraz widzę że są różne kolory
nawet te czerwone mają różny odcień od blado czerwonego po pomarańcz i skończywszy na prawie bordowym odcieniu
przepiękne są te maki
Monisiu tyle jest osób na forum które chciałabym poznać
może kiedyś będzie to nam dane ze spotkam się z Tobą i innymi
Tarusiu tak mam piękny widok
a ciekawa jestem czy u tej Twojej dawnej fryzjerki jeszcze rosną te maki
w końcu rozsiewają się.....
Ewuś ale fajnie napisałaś
romantyczna Jolanto
już sama nie wiem czy to dobrze czy nie
Ewuś ja nie wiem czego się tak dzieje.......do mnie tez często nie przychodzą powiadomienia
nie wiem czemu tak się dzieje
ale ważne że znajdujemy się nawzajem 
Witaj Zeniu Kochana, miło mi Cię gościć
...........a wiesz że może i masz rację że się przyzwyczaję i co potem
Ale myślę ze te remonty nigdy się nie skończą zajdziesz z nimi na tył domu i po czasie wracasz na początek i zaś od nowa
tak w koło Macieje 
Wiem że to moje pole makowe tak Cię oczarowało....a wiesz ze ja codziennie je podziwiam i kiedyś tak sobie myślałam że są jedynie maki czerwone.....teraz widzę że są różne kolory
Monisiu tyle jest osób na forum które chciałabym poznać
Tarusiu tak mam piękny widok
Ewuś ale fajnie napisałaś
Ewuś ja nie wiem czego się tak dzieje.......do mnie tez często nie przychodzą powiadomienia
Witaj Zeniu Kochana, miło mi Cię gościć
Ale myślę ze te remonty nigdy się nie skończą zajdziesz z nimi na tył domu i po czasie wracasz na początek i zaś od nowa
- jollla500

Witaj Kochana Aniu
u mnie rano była śliczna pogoda, nawet się pochwaliłam na forum he he i jak zeszłam z komputera słońce się pogniewało i już nie wyszło
tak się zastanawiam czemu
o siedemnastej już zaczęło padać i leje do teraz..........ale trochę dziś popracowałam w ogrodzie musiałam nadrobić zaległości, które były spowodowane deszczami przez ostanie kilka dni
Kurcze ja je dziś zerwałam
kompot wypity 
Kurcze ja je dziś zerwałam
- jollla500

Elunia tak kwitnie sporo kwiatów ale chodziło mi że nic nowego nie zakwitło..........
Eluś Ty zaraz dostaniesz ode mnie po tyłku
co ja Ci ostatnio pisałam
To że ja wysyłam to nie znaczy że oczekuje aby ktoś mi się rewanżował, jeśli mam sporo roślinek chętnie wysyłam i sprawia mi to radość że ktoś jest szczęśliwy ;:91
Co piele np. rogowica, dąbrówka wyrzucam na kompostnik albo goździków mam ich od groma i nie wiem co z nimi zrobić
gdyby nie ta cena przesyłek pocztowych
obdarowałabym jeszcze więcej forumowiczów
Szkoda że nie ma takich drzew na których rośnie szmal
Eluś Ty zaraz dostaniesz ode mnie po tyłku
To że ja wysyłam to nie znaczy że oczekuje aby ktoś mi się rewanżował, jeśli mam sporo roślinek chętnie wysyłam i sprawia mi to radość że ktoś jest szczęśliwy ;:91
Co piele np. rogowica, dąbrówka wyrzucam na kompostnik albo goździków mam ich od groma i nie wiem co z nimi zrobić
Szkoda że nie ma takich drzew na których rośnie szmal