nowa zdobycz śliczna, tez takiego mam
Storczyki Darstenki :)
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Najbardziej spodobał mi się ten ostatni, czy w rzeczywistości też jest taki seledynowy czy raczej żółty
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystkie piękne!
Zielonkawy podobny do takiego, jaki kupiłam mojej babci, niestety u niej kwiaty wyblakły na słońcu i są teraz jasno żółte.
Zielonkawy podobny do takiego, jaki kupiłam mojej babci, niestety u niej kwiaty wyblakły na słońcu i są teraz jasno żółte.
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
mi też się bardzo ten Phal. podoba... moje nie miały tyle kwiatów... teraz żaden nie kwitnie, ale obydwa puszczają nowe listki.Grażyna Widera pisze:Witaj darstenkanie mogę się napatrzeć na Twojego Phal.Philadelphia.z niecierpliwością czekam na kwitnienie u mnie,pączusie już dość duże ale i tak muszę uzbroić się w cierpliwość.Gratuluje kwitnień.
Pozdrawiam Grażyna.
- Wanda

- Od: 29 mar 2008, o 11:44
Szczerze ci tego życzę, bo moje niestety, kwitną, ale tylko Pandor i wrzosowy mają dużo pąków. Reszta zwykle 3 do 5 kwiatów. Żyłkowany chyba będzie wyjątkiem, bo na bocznym pędzie zapowiada się więcej kwiatów, niż miał w chwili zakupu na pędzie głównym. Ale on mlodzieńki jeszcze i to jego pierwszy pęd kwiatowy.
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam takiego samegodarstenka pisze:Będę w siódmym niebie jeśli zechce powtórzyć u mnie tak obfite kwitnienie
pozdrawiam Wszystkich
Od dawna poszukuję takiej i bezskutecznie