Wspomnienie Lata cz.1
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
No właśnie nie zabrałamGraszka pisze:u nas są olbrzymie czarne chmury na przemian ze słońcem i jest dość chłodno :x a zabrałaś kwiatki do domu żeby ich nie połamał
O kurcze zapomniałam, u nas pełno plakatów na ten temat, jakieś żaglowce chyba.zabcia_paula pisze:A co to za statki mają być i kiedy?? A Ty się wybierasz??
- zabcia_paula
- 500p

- zabcia_paula
- 500p

Właśnie poszperałam w necie...zapowiada się fantastyczna impreza i mi jak na złość nie pasuje
3 lipca mam ważne dla mnie wystąpienie na uczelni, na podstawie którego zostanie mi przyznane, bądź nie, stypendium.
A na sobotę tj 4 lipca umówiliśmy się ze znajomymi na odpust w małym miasteczku na Kociewiu po ciężkich ,,intelektualnych,, zmaganiach. Będzie jakaś niezła potupaja, trzeba się czasem odchamić...
Czyżby się Tobie Basiu urlopik nad morzem zapowiadał??
3 lipca mam ważne dla mnie wystąpienie na uczelni, na podstawie którego zostanie mi przyznane, bądź nie, stypendium.
A na sobotę tj 4 lipca umówiliśmy się ze znajomymi na odpust w małym miasteczku na Kociewiu po ciężkich ,,intelektualnych,, zmaganiach. Będzie jakaś niezła potupaja, trzeba się czasem odchamić...
Czyżby się Tobie Basiu urlopik nad morzem zapowiadał??
Pozdrawiam, Paula
- zabcia_paula
- 500p

- zabcia_paula
- 500p

No to życzę wspaniałej pogody...ja zazwyczaj mam szczęście jak gdzieś wyjeżdżam.
Mam nadzieję, że będzie ładne słońce i wrócisz opalona...
A tutaj cytat odnośnie pogody:
"W drugiej dekadzie czerwca należy oczekiwać pogody gorącej, a nawet upalnej, która zakończona będzie silnymi burzami powodującymi lokalne zniszczenia. Ochłodzenie po przejściu burz nie będzie trwać długo i temperatura ponownie szybko wzrośnie. Trzecia dekada czerwca, przyniesie kontynuacje pogody gorącej, a nawet upalnej z przejściowym krótkim ochłodzeniem, której towarzyszyć będą silne burze. Pogoda, która będzie w czerwcu to pierwsza dekada chłodna z opadami i lokalnymi burzami. Druga i trzecia dekada czerwca gorąca z krótkimi ochłodzeniami. Opadów dużo w pierwszej dekadzie czerwca. W drugiej i trzeciej umiarkowanie."
Mam nadzieję, że będzie ładne słońce i wrócisz opalona...
A tutaj cytat odnośnie pogody:
"W drugiej dekadzie czerwca należy oczekiwać pogody gorącej, a nawet upalnej, która zakończona będzie silnymi burzami powodującymi lokalne zniszczenia. Ochłodzenie po przejściu burz nie będzie trwać długo i temperatura ponownie szybko wzrośnie. Trzecia dekada czerwca, przyniesie kontynuacje pogody gorącej, a nawet upalnej z przejściowym krótkim ochłodzeniem, której towarzyszyć będą silne burze. Pogoda, która będzie w czerwcu to pierwsza dekada chłodna z opadami i lokalnymi burzami. Druga i trzecia dekada czerwca gorąca z krótkimi ochłodzeniami. Opadów dużo w pierwszej dekadzie czerwca. W drugiej i trzeciej umiarkowanie."
Pozdrawiam, Paula