Moja działka -giza 2009r.
Tak, Krysiu przekroczyłam limit
Szukam nowej mety
Dzięki Ewcia, zaraz spróbuję rozgryżć picasaweb. U mnie jedynie wiciokrzew rozkwita na całego. Róże pojedyncze sztuki
Madzik, to że sie wkomponowała to żadne zaskoczenie, inaczej ni emogło być jak Ty sadziłaś
Basówka masz w nos
Zeby Cie tak zachwaściło 
Dzięki Ewcia, zaraz spróbuję rozgryżć picasaweb. U mnie jedynie wiciokrzew rozkwita na całego. Róże pojedyncze sztuki
Madzik, to że sie wkomponowała to żadne zaskoczenie, inaczej ni emogło być jak Ty sadziłaś
Basówka masz w nos
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Gabryśka!Czy Ty jeszcze nie możesz otrząsnąć się po wizycie u Ewy?Gdzie się podziewasz??????Zdjęć się nie spodziewam , bo pogoda do d.....,ale znając Ciebie nie wytrzymałaś i między chmurkami poleciałaś na działeczkę.Jak Twoje róże?Przypominam sobie ,że Ty masz jakąś okrywową różę.Jaki ma kolorek?Dasz patyczka ?

Pozdrawiam,Małgorzata
Markusie, w ubiegłym roku tez miałam na balkonie koraliki, ale robiły u nas za żarło :P
Basówko, kurna, jednoczesnie weszłyśmy do mojej nory
Pogoda do du...Ale jutro już przystępuję do dzieła
Walcze z wstawieniem zdjęć, ale widac to nie na moja głowę
Ale może cos mi wyjdzie . Patyczka to sobie sama przyjedz i weż :P . Kolor- różowy, srednio nasycony.

Oczywiście wszystkie do identyfikacji, ale chyba po dodatkowych fotkach, w różnych ujęciach. Zarówiasta to albo Monika albo Westerland
A swoją droga to rzeczywiście, po wizycie u Ewy , swoje różyczki jak wstawiam to siara

Basówko, kurna, jednoczesnie weszłyśmy do mojej nory
Pogoda do du...Ale jutro już przystępuję do dzieła
Walcze z wstawieniem zdjęć, ale widac to nie na moja głowę
Ale może cos mi wyjdzie . Patyczka to sobie sama przyjedz i weż :P . Kolor- różowy, srednio nasycony.

Oczywiście wszystkie do identyfikacji, ale chyba po dodatkowych fotkach, w różnych ujęciach. Zarówiasta to albo Monika albo Westerland
A swoją droga to rzeczywiście, po wizycie u Ewy , swoje różyczki jak wstawiam to siara
Jezu , Gabryśka , Ty masz to cudo fioletowe , co się nazywa Rhapsody in Blue'
Kupiłam w Rosarium to cacuszko. :P :P Kiedy kupowałaś i gdzie?
Nie bądź taka skromna , różyce niczego sobie!Idę oglądać jeszcze raz , bo nie obejrzałam do końca dokładnie , jak zobaczyłam to cudeńko....
Serce mi mówi ,że ta żarówiasta to Westerland (wygląda całkiem jak moja) ,ale jak się rozwinie - wypowiedzą się fachowcy (Ewa).Nie zostawiłaś karteczek z róż ,łobuzie?

Kupiłam w Rosarium to cacuszko. :P :P Kiedy kupowałaś i gdzie?
Nie bądź taka skromna , różyce niczego sobie!Idę oglądać jeszcze raz , bo nie obejrzałam do końca dokładnie , jak zobaczyłam to cudeńko....
Serce mi mówi ,że ta żarówiasta to Westerland (wygląda całkiem jak moja) ,ale jak się rozwinie - wypowiedzą się fachowcy (Ewa).Nie zostawiłaś karteczek z róż ,łobuzie?
Pozdrawiam,Małgorzata
Małgosiu, etykiety były, tylko albo ptaszyska porwały albo napisy wyblakły
Ten fiolet to chyba nie jest Rhapsody in Blue, cos mi w niej nie pasi
Pelagio, ona naprawde jest mocno fioletowa. Ale jedno jest w niej niemiłe. Dzisiaj z rana ujrzałm pięęękne pół rozwiniete kwiaty o zaj... kolorze. Po kilku godzinach słonka płatki nabrały barwy brudno fioletowej, takiej wypłowiałej. Może wieczorem wróci do swojego porannego ubranka
Ewcia, jeżeli przeczytałam ze zrozumieniem
, to fotosik chce 1,50 za GB, ale trzeba wykupić 10 GB miesięcznie
Jeszcze raz przestudiuje ofertę. Na pseudo Rapsody zapraszam
, kawusia tez sie znajdzie
. Jutro kierunek rogowska

Ten fiolet to chyba nie jest Rhapsody in Blue, cos mi w niej nie pasi
Pelagio, ona naprawde jest mocno fioletowa. Ale jedno jest w niej niemiłe. Dzisiaj z rana ujrzałm pięęękne pół rozwiniete kwiaty o zaj... kolorze. Po kilku godzinach słonka płatki nabrały barwy brudno fioletowej, takiej wypłowiałej. Może wieczorem wróci do swojego porannego ubranka
Ewcia, jeżeli przeczytałam ze zrozumieniem

- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zobaczyłam asfodela w ogródku Peonii -
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=364
A jak się ma twój ?
A jak się ma twój ?
- mag

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O:!: I on jest z rodziny liliowatychcoma95 pisze:Zobaczyłam asfodela w ogródku Peonii -
A jak się ma twój ?
Dziewczyny czy u Was też tak LEJE