Ty Jolka nie obiecuj tylko przyjeżdżajjollla500 pisze:Agnieszko dobry pomysłprzy okazji odwiedzę Tess i Tajgusię no i rodzinkę bo mieszka w Szczecinie
![]()
Agnieszko może kiedyś wybiorę się na kilka dni do Szczecina do chrzestnej i spotkamy się wszystkie
Skromny ogród Joli - 2009r cz.2
Joluś
Wpadłam i do Ciebie na chwilkę ale sie nie da. QURCZE ALE PIEKNA I STABILNA PERGOLA. U znania dla Twojego M.
Na mojego nie mogę liczyć on jakby z innej planety , obiecuje... ale kazał napisać "podanie, życiorys, zaliczke i czekać"
Czytam, że odpoczęłas sobie troszeczkę, też bym tak chciała- choć jeden, dwa dni.... ale u mnie się nie da, na razie...
Ewa
Wpadłam i do Ciebie na chwilkę ale sie nie da. QURCZE ALE PIEKNA I STABILNA PERGOLA. U znania dla Twojego M.
Na mojego nie mogę liczyć on jakby z innej planety , obiecuje... ale kazał napisać "podanie, życiorys, zaliczke i czekać"
Czytam, że odpoczęłas sobie troszeczkę, też bym tak chciała- choć jeden, dwa dni.... ale u mnie się nie da, na razie...
Ewa
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tarusiu przyjadę na pewno ale pogoda musi być ładna
Ewuś szkoda że nie możesz odpocząć
gdybym mieszkała bliżej pewni bym Ci pomogła.......ja kocham dzieci i uwielbiam ich towarzystwo
Tą pergolę robił mój M ale ja też bym umiała zrobić.....Ewuś a nie próbowałaś kiedyś coś takiego robić ?
Izuniu cieszę się że mnie odwiedziłaś, dawno Cię nie było a ja nie byłam u Ciebie
Co do maków .......to też zdziwiłam się że są różowe
może zapyliły się z ogrodowymi 
Ewuś szkoda że nie możesz odpocząć
Tą pergolę robił mój M ale ja też bym umiała zrobić.....Ewuś a nie próbowałaś kiedyś coś takiego robić ?
Izuniu cieszę się że mnie odwiedziłaś, dawno Cię nie było a ja nie byłam u Ciebie
Co do maków .......to też zdziwiłam się że są różowe
Joluś Ty mnie nie strasz...ja wczoraj zamówiłam pokoik na pierwszy tydzień sierpnia nad morzem...
a Ty coś tutaj wygadujesz o deszczu... no ja Ci dam... gdzieś takie coś wyczytałaś... oni głupoty piszą... prognoza pogody na dłużej niż tydzień to wróżenie z fusów... nie da się tego przewidzieć...
A maczki różowe bardzo fajne
A maczki różowe bardzo fajne
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Tess pisze:Ty Jolka nie obiecuj tylko przyjeżdżajjollla500 pisze:Agnieszko dobry pomysł przy okazji odwiedzę Tess i Tajgusię no i rodzinkę bo mieszka w Szczecinie.
Agnieszko może kiedyś wybiorę się na kilka dni do Szczecina do chrzestnej i spotkamy się wszystkie
Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Przyjeżdżaj kiedy możesz, ale będzie super

przy okazji odwiedzę Tess i Tajgusię no i rodzinkę bo mieszka w Szczecinie