An-ka - gdzie tego oliwnika chcesz wcisnąć?
Ogródeczek An-ki
Ja mam taki trawnik-pełno stokrotek-zetniesz łby a za godzinkę już są nowe.Izunia ale szkoda ich niszczyć ,są kolorowe i piękne.Już się przyzwyczaiłam ,ze mój gtrawnik to stokrotkowy dywan.
Gaga - nie bądż prześmiewna.Gdzieś oliwnika wcisnę.
Dzisiaj wstąpiłam (tak mimochodem) do ogrodnika i co widzę?
- duże sadzony surfini po 2 zł - kolor lila,róż i fiolet
- werbena tez 2zł
- przepięknej urody pelargonie doniczkowe 30-40 cn w kolorach :czerwony, różowy,morelowy- 2,50,oraz angielskiepo 3zl
-miniaturki angielskie duże wys.30-40 cm - 3,50
-coleusy - 2,50-3 zł
-gożdziki - 1,50 w trzech kolorach,oraz czerone i różowe -takie wieloroczne 2 zł.Poza tym malutkie begonie ,duże begonie,anemony i duzo ;których nie znam.Wyszłam z zakupami i teraz myślę gdzie i co obsadzić. A jak już pomyślałam to okazało się,że wizytę jutro powyórzę,bo za mało kupiłam werbeny.
Gaga - nie bądż prześmiewna.Gdzieś oliwnika wcisnę.
Dzisiaj wstąpiłam (tak mimochodem) do ogrodnika i co widzę?
- duże sadzony surfini po 2 zł - kolor lila,róż i fiolet
- werbena tez 2zł
- przepięknej urody pelargonie doniczkowe 30-40 cn w kolorach :czerwony, różowy,morelowy- 2,50,oraz angielskiepo 3zl
-miniaturki angielskie duże wys.30-40 cm - 3,50
-coleusy - 2,50-3 zł
-gożdziki - 1,50 w trzech kolorach,oraz czerone i różowe -takie wieloroczne 2 zł.Poza tym malutkie begonie ,duże begonie,anemony i duzo ;których nie znam.Wyszłam z zakupami i teraz myślę gdzie i co obsadzić. A jak już pomyślałam to okazało się,że wizytę jutro powyórzę,bo za mało kupiłam werbeny.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu do tej pory też płaciłam po 4 zł.Mało ,że przemarzły to jeszcze dużo kosztowały.Dlatego też tak pazernie rzuciłam się na tańsze kwiaty.Fotki jutro.(siąpi mały deszcz i jest zimno).
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu ,no tak już jest ,idziesz kupić coś konkretnego,a tu za tobą wlecze się i prosi o zabranie jakieś inne cudo.Te żółte wiszace kwiaty ,Pani ogrodniczka nazwała milionbez.No i są na balkonie.
Izo-sprawdza się,że spod Twojej ręki wszystko jak na drożdżach rośnie. Tunbergia piękna.
Doczepiła się też begonia i pelargonia angielska.

A teraz pąki róż.

Izo-sprawdza się,że spod Twojej ręki wszystko jak na drożdżach rośnie. Tunbergia piękna.

Doczepiła się też begonia i pelargonia angielska.

A teraz pąki róż.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
An-ka czytam właśnie, ze ostatnio panuje taki wirus, czy choroba... że rosliny same do koszyków wchodzą a potem człowik musi płacić
Trzeba uważać/.....
Ponoć nie ma lekarstwa...
Trzeba uważać/.....
Ponoć nie ma lekarstwa...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.