Tara - oaza marzeń cz.2
- abeille
- 1000p 
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taruś dzięki za bukiecik. Odpocznij sobie i czekam na Ciebie w ogródku.
Cmokasy

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"

Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś ,ciekawe kiedy Oskar będzie mi takie piękne bukiety przynosił  

Mam nadzieję ,że odpoczęłaś już po podróży 

U mnie dzisiaj popadało i wreszcie jest czym oddychać ....wszystkie fruwające pypcie z topoli wreszcie dały nam spokój
 ....wszystkie fruwające pypcie z topoli wreszcie dały nam spokój  ...w mieszkaniu miałam kłęby białych wacików
 ...w mieszkaniu miałam kłęby białych wacików  

Miłego wieczoru Taruś

Mam nadzieję ,że odpoczęłaś już po podróży

U mnie dzisiaj popadało i wreszcie jest czym oddychać
 ....wszystkie fruwające pypcie z topoli wreszcie dały nam spokój
 ....wszystkie fruwające pypcie z topoli wreszcie dały nam spokój  ...w mieszkaniu miałam kłęby białych wacików
 ...w mieszkaniu miałam kłęby białych wacików  

Miłego wieczoru Taruś

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś. Witam po podróży i od razu z pytaniem do Ciebie. Ty chyba walczyłaś z nornicami i karbidem ich się pozbyłaś. Jak to praktycznie zrobić. Dziś kupiłam karbid i muszę z nimi poważnie powalczyć, gdyż rozbestwiły się tak, że mi już róże zaczęły ruszać. A od róż to im wara.  Jak praktycznie to wykonać. Bardzo proszę o radę żeby raz i skutecznie.
  Jak praktycznie to wykonać. Bardzo proszę o radę żeby raz i skutecznie.  

Jak odpoczniesz daj mi znać jutro. Miłego wieczoru.

Jak odpoczniesz daj mi znać jutro. Miłego wieczoru.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cyntuś, Jolu, Wiesiu, Lisko, Aduś, Moniu dziękuje za odwiedziny i zawsze miło mi będzie Was goscić, zapraszam
Po podróży wypoczęłam i szukuję się do innej trudniejszej podróży, czyli zniknę na jakiś czas oby krótki "siła wyższa", dzień matki dla mnie rzeczywiscie jest podwojnie pięknym i wzruszającym co prawda miała to być Monika, ale starszy syn wybrał sobie braciszka, widac miał układy lepsze z bocianem.
Mam nadzieje, ze wczorajszy dzień minął śpiewająco, jaka nadzieją n a p e w n o !!!!
Wpadłam dzis na działke na chwilę ale było wietrznie, padał deszcz choć zanosiło sie na wielka ulewę, piwonie, clemantisy i nawet róże zaczynaja szaleć byc moze jutro zrobię fotki.
Basiu mój M jest bardzo zadowolony, ze dał sie namówić na wypad do Was, uściski dla Oskarka.
cieplutko pozdrawiam

Po podróży wypoczęłam i szukuję się do innej trudniejszej podróży, czyli zniknę na jakiś czas oby krótki "siła wyższa", dzień matki dla mnie rzeczywiscie jest podwojnie pięknym i wzruszającym co prawda miała to być Monika, ale starszy syn wybrał sobie braciszka, widac miał układy lepsze z bocianem.
Mam nadzieje, ze wczorajszy dzień minął śpiewająco, jaka nadzieją n a p e w n o !!!!
Wpadłam dzis na działke na chwilę ale było wietrznie, padał deszcz choć zanosiło sie na wielka ulewę, piwonie, clemantisy i nawet róże zaczynaja szaleć byc moze jutro zrobię fotki.
Basiu mój M jest bardzo zadowolony, ze dał sie namówić na wypad do Was, uściski dla Oskarka.
cieplutko pozdrawiam