Ogródeczek An-ki
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za odwiedziny.Twój watek górski do pozazdroszczenia.Oaza ciszy i spokoju.Dobrze,że o prażonkach czytałam już po słodkościach,inaczej dostałabym ślinotoku.Elżbietko Twój wątek przeglądałam juz dawno,ale tak po cichutku.(kulinarny też jest świetny.)Pozdrawiam i zapraszam.
No w końcu ufyrlałach ananasowo-brzoskwiniowego torta.(dziecka padały co dobry)
No w końcu ufyrlałach ananasowo-brzoskwiniowego torta.(dziecka padały co dobry)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Zacny tort, Aniu! Moja mama na swoje święto też sama upiekła tort. Nie dała mi się wykazać, a ja tu białe tiramisu chciałam jej zrobić. Pf. ;-P
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabuś kto tak pięknie pracuje w ogrodzie i z takim efektem to nie wierzę ,że brak mu kulinarnych zdolności.
Boguśka co 2 łepu to niy jedno.
Basiu- ja znam tylko kawowe i mandarynkowe,ale białe tiramisu?
Lisko dobrze,że już jesteś no ale czytam,że znów Cię wywiewa?
Gosiu witaj.Miło,że wpadasz.
Boguśka co 2 łepu to niy jedno.
Basiu- ja znam tylko kawowe i mandarynkowe,ale białe tiramisu?
Lisko dobrze,że już jesteś no ale czytam,że znów Cię wywiewa?
Gosiu witaj.Miło,że wpadasz.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Białe tiramisu proponowała o ile pamiętam Nigella. Różnica w alkoholu, którym nasącza się biszkopty oraz dodatku bez i malin. Robiłam je tylko raz na babską imprezę starszej siostry i paniom smakowało. Później mogę podrzucić przepis. ;-)
(Chętnie ukradnę mandarynkowe! ;-P)
(Chętnie ukradnę mandarynkowe! ;-P)
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.

Basiu przepis podałam na Twojej stronie.Jeszcze raz przepraszam za jakość zdjęcia,ale robiłam go teraz-jest już ciemno,za oknem widać ogródek.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Haniu dziękuję za uznanie-dekorowanie potraw sprawia mi przyjemność ,tym bardziej,że obie dziewczyny(córka i wnusia) to estetki i lubią by to co jedzą miało jakiś wygląd.
Taro jak miło,że wpadłaś.Zapraszam częsciej.

Widoczek z okna po ulewie,przez szybkę i już pod wieczór.To fioletowe to gożdziki,służą tu jako obramowanie rabatki.Maleńkich kwiatuszków nie widać

Za chwilkę rozkwitnie różowa i cały bukiet czerwonych róż.
Taro jak miło,że wpadłaś.Zapraszam częsciej.

Widoczek z okna po ulewie,przez szybkę i już pod wieczór.To fioletowe to gożdziki,służą tu jako obramowanie rabatki.Maleńkich kwiatuszków nie widać

Za chwilkę rozkwitnie różowa i cały bukiet czerwonych róż.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka