Oj będzie dużo owoców - a robisz nalewkę z pigwy?
Grazka_j mój ogród. cz.1
Witaj Grażynko dotarłam do Ciebie po długiej nieobecności i bardzo kolorowo u Ciebie
i jak zwykle bardzo ładnie.Dziękuję za życzenia św dopiero teraz gdyż
nie było mnie długo na forum. Pisanki wykonane przez Ciebie są
przepiękne i przyznam się że moim marzeniem jest umieć tak malować
pisanki jak Ty może zdradzisz tajniki takiego dekorowania pisanek.
Pozdrawiam Cię serdecznie pa
i jak zwykle bardzo ładnie.Dziękuję za życzenia św dopiero teraz gdyż
nie było mnie długo na forum. Pisanki wykonane przez Ciebie są
przepiękne i przyznam się że moim marzeniem jest umieć tak malować
pisanki jak Ty może zdradzisz tajniki takiego dekorowania pisanek.
Pozdrawiam Cię serdecznie pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Witam po dłuższej przerwie.
Spieszę donieśc, że mieszkam na działce a do domu tylko wpadam i nie mam czasu rozmawiac na forum Szkoda, że nie mam tam internetu.
Trudno, muszę zrekompensowac to inaczej. Nareszcie popadało i rośliny odżyły, bo była już naprawdę susza. Dzisiaj jeszcze raz posiałam marchew i pietruszkę, bo nie wzeszła.
Jest mi bardzo miło, że zaglądacie do mnie pomimo mojej nieobecności. Zresztą większośc z nas również dogląda swoich ogrodów i cieszy się efektami swojej pracy. Życzę Wam przyjemnej i lekkiej pracy oraz sukcesów w osiąganiu zamierzonych celów.
Spieszę donieśc, że mieszkam na działce a do domu tylko wpadam i nie mam czasu rozmawiac na forum Szkoda, że nie mam tam internetu.
Jest mi bardzo miło, że zaglądacie do mnie pomimo mojej nieobecności. Zresztą większośc z nas również dogląda swoich ogrodów i cieszy się efektami swojej pracy. Życzę Wam przyjemnej i lekkiej pracy oraz sukcesów w osiąganiu zamierzonych celów.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
amba19 Pigwa rzeczywiście pięknie zakwitła. Ciekawe czy również będzie dużo owoców? Nie robię nalewki, ale chętnie skorzystam z przepisu i tym razem zrobię. Czekam na przepis! Napisz proszę jak będziesz miała chwilę wolną.
AGNESS Witam Cię również Agnieszko.
Pospacerowalam dzisiaj u Ciebie i jestem zachwycona Twoimi roślinami. Tym razem azaliami! Są cudne i tak obficie kwitną.
Ja zaczynam również przygodę z azaliami. Jesienią posadziłam 3 sztuki a zakwitła teraz tylko jedna- biała i już się cieszę. Jest też śliczna.Zrobiłam zdjęcie to pokażę następnym razem.
Migdałek mam też dopiero 2 rok i nie wiedziałam kiedy się go obcina.? Obcięłam na wiosnę przed kwitnieniem i teraz wiem, ze należy przycinac po kwitnieniu.
szafir44 witaj Małgosiu. Nie ma sprawy, nauczę Cię dekorowania pisanek jak tylko zechcesz.
Cynthia dziękuję za komplementy. Jestem tradycjonalistką ale nie tylko i darzę sentymentem nasze wiejskie kwiaty, które wiążą się ze wspomnieniami z dzieciństwa.
Monia68 Dziękuję Moniko. Zdjęcia zrobiłam jeszcze przed wyjazdem, bo jak wróciłam to migdałek przekwitł. Marzy mi się gęściejsza korona migdałka(jest na pniu) i liczę, że po przycięciu właśnie będą nowe odrosty.
AnniaJ dziękuję za odwiedziny. Pigwowiec po raz pierwszy miał tyle kwiatów.
tara Dziękuję. Pozdrawiam Cię serdecznie. Dawno nie zaglądałaś do mnie. Nie mylisz się, to jest migdałek.
marpa Maryniu bardzo Ci dziękuję. Zapraszam zaglądaj jeszcze.
AGNESS Witam Cię również Agnieszko.
Migdałek mam też dopiero 2 rok i nie wiedziałam kiedy się go obcina.? Obcięłam na wiosnę przed kwitnieniem i teraz wiem, ze należy przycinac po kwitnieniu.
szafir44 witaj Małgosiu. Nie ma sprawy, nauczę Cię dekorowania pisanek jak tylko zechcesz.
Cynthia dziękuję za komplementy. Jestem tradycjonalistką ale nie tylko i darzę sentymentem nasze wiejskie kwiaty, które wiążą się ze wspomnieniami z dzieciństwa.
Monia68 Dziękuję Moniko. Zdjęcia zrobiłam jeszcze przed wyjazdem, bo jak wróciłam to migdałek przekwitł. Marzy mi się gęściejsza korona migdałka(jest na pniu) i liczę, że po przycięciu właśnie będą nowe odrosty.
AnniaJ dziękuję za odwiedziny. Pigwowiec po raz pierwszy miał tyle kwiatów.
tara Dziękuję. Pozdrawiam Cię serdecznie. Dawno nie zaglądałaś do mnie. Nie mylisz się, to jest migdałek.
marpa Maryniu bardzo Ci dziękuję. Zapraszam zaglądaj jeszcze.
grazka_j - moje wątki
AGNESS dziękuję za szybką odpowiedź. Jestem na działce, bo jest mi tam wygodniej z córką Chodzimy na długie spacery i posiedziec na tarasie jest bardzo przyjemnie. Zrobiło się ciepło, tylko komarów jest sporo i wieczorem uciekamy do domu. Jeszcze jedno:wieczorem słowik tak pięknie śpiewa, że żal byłoby siedziec w domu w mieście! 
grazka_j - moje wątki
Witaj Halinko. Zaraz właśnie wybieram się na działkę. Pogoda nieciekawa, ale ciepło w miarę. Będę w domu w poniedziałek wtedy zajrzę na forum. Ja również życzę Ci miłej niedzieli.
grazka_j - moje wątki
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko zazdroszcze Ci pobytu na działce, mój M to byc na działce tzn.pracować, ale to typ domownika w domu na stole papu, włączony telewizor, swój fotelik i łóżeczko. Nieraz jestem zła, ale niestety na obiad to on wsiada w samochód i domku a o spaniu nie ma mowy, nie wie chłop co traci 
Wyobrazam sobie jak rano budzi świergot ptaszków a gdyby tak pianie koguta to juz na pewno miałabyś sielsko-anielsko, bo zielono, kolorowo, cudowny zapach sie kwiatów ach!!!!!!!!!! miłego wypoczynku
Wyobrazam sobie jak rano budzi świergot ptaszków a gdyby tak pianie koguta to juz na pewno miałabyś sielsko-anielsko, bo zielono, kolorowo, cudowny zapach sie kwiatów ach!!!!!!!!!! miłego wypoczynku