Maluchy Izuchy
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej:) ja tez sie chyba usmiechne po sansewierię jest taka sliczna! Ja mam zwykła zieloniutka i taka długą,wysoką
ale ta przyciaga moje oko!
Co do zwierzaczków posiadałam wiele zwierzat była myszka ( która wspaniale wspominam ),myszoskoczki ( bardzo kochane),chomiczki w tym także i maluszki a w chwili obecnej jest jeden maluszek biały Chomi, szczury i w chwili obecnej w domu sa 2 Szara i Zefirek ( Zef jest najbardziej oswojony, przychodzi na zawołanie, je z reki, kocha drapanie po brzuszku! Lize ręce jak sie go głaszcze, Nie gryzie nic, nigdzie poza klatka na czas wyjmowania nie siusia i nie kupka nigdzie
, jest to moje najlepsze zwierze, ale musze przyznac ze na samym poczatku trzeba było poswiecac mu sporo czasu aby osiagnac taki efekt
miała króliki ale tylko jednego Chrumcia wspominam dobrze, bo był kochany reszta albo gryzła, podgryzała i wogole....
miałam tez papugi nimfy,faliste, na chwile obecna w domu sa tylko 2 nimfy i stadko 40zeberek
( hodowla ), i oprocz nich miałam tez rybki akwariowe i najlepsze psiaki od dziecka rottweilery i sztafordka a teraz rottweiler Szaman i kundelek Lizak w domu i na dworze ( przybłeda) kundelek Azor, jak cos to zapraszam do mnie postaram sie wstawic nieco fotek moich głuptasów! 
Jezeli ktos bedzie chetny.
Nom teraz koncze i jak wspominalam musze sie usmiechnac po ta sliczna roslinke!

Co do zwierzaczków posiadałam wiele zwierzat była myszka ( która wspaniale wspominam ),myszoskoczki ( bardzo kochane),chomiczki w tym także i maluszki a w chwili obecnej jest jeden maluszek biały Chomi, szczury i w chwili obecnej w domu sa 2 Szara i Zefirek ( Zef jest najbardziej oswojony, przychodzi na zawołanie, je z reki, kocha drapanie po brzuszku! Lize ręce jak sie go głaszcze, Nie gryzie nic, nigdzie poza klatka na czas wyjmowania nie siusia i nie kupka nigdzie

miałam tez papugi nimfy,faliste, na chwile obecna w domu sa tylko 2 nimfy i stadko 40zeberek

Jezeli ktos bedzie chetny.
Nom teraz koncze i jak wspominalam musze sie usmiechnac po ta sliczna roslinke!
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Ciekawa jestem tej Twojej sansewierki, bo też mam taką niższą, ale jaśniej, inaczej ubarwioną - gdybyś miała ochotę mogę Ci podesłać. Tak się zastanawiam, czy rożnice to inne odmiany, czy inna uprawa. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: