Aguś ,ścieżki , nie powiem ,prezentują się nieźle...może jutro zrobię zdjęcie z góry ,to Ci pokarzę więcej
Mały ogródek basowej cz.2
-
przemek1136
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo, chętnie skorzystam z zaproszenia....
A teraz parę zdjęć

To mój powojnik (jeden z trzech , kupiony w Szkółce Zygmunta dzięki uprzejmości Przemka).
Mag - moja szałwia będzie kwitnąć!Na drugim planie są te "dostane" od Ciebie.Ciekawe , czy okażą się różne?Już się nie mogę doczekać....

To jest parzydło , które w tamtym sezonie dostałam od Bożenki (Babopielka).Pięknie rośnie i będzie kwitnąć!!!!
A teraz parę zdjęć

To mój powojnik (jeden z trzech , kupiony w Szkółce Zygmunta dzięki uprzejmości Przemka).
Mag - moja szałwia będzie kwitnąć!Na drugim planie są te "dostane" od Ciebie.Ciekawe , czy okażą się różne?Już się nie mogę doczekać....

To jest parzydło , które w tamtym sezonie dostałam od Bożenki (Babopielka).Pięknie rośnie i będzie kwitnąć!!!!

Pozdrawiam,Małgorzata
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A co to jest to niebieskie przed ostróżkami ?
Jakoś nie umiem rozpoznać.
Chyba też SKS mnie dopadł.
Jakoś nie umiem rozpoznać.
Chyba też SKS mnie dopadł.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jejjjjj !!! już nic nie pyszczębasow@ pisze:Aguś, SKS mnie dopadł (dopadła?)....Zapomniałam wleźć na górę....aguskac pisze:A Ty co się obijasz? gdzie foteczki???basow@ pisze:...może jutro zrobię zdjęcie z góry ,to Ci pokażę więcej
Ale za to są fotki "z dołu"![]()
![]()
No przecież zaraz zemdleję !!! Piwonia cudna !!
Te małe kapustki z różowymi kwiatkami na długich łodyżkach są przepiękne !!!
A to białe to ostróżka pełna???? Może ona narodzi jakichś nasionek?? 8)
Aguś,te małe kapustki
, to jakaś skalnica....
Ok, mam w tym roku zamiar zbierać nasiona z ostróżek ,bo wyczytałam ,że to krótkowieczna bylina.Do tej pory zawsze obcinałam przekwitnięte kwiatostany ,żeby nie osłabiać rośliny , ale w tym roku nie ma tak dobrze!!!.Podzielę się z Tobą , nie ma sprawy!Tylko czy dzieci będą takie same?
Ok, mam w tym roku zamiar zbierać nasiona z ostróżek ,bo wyczytałam ,że to krótkowieczna bylina.Do tej pory zawsze obcinałam przekwitnięte kwiatostany ,żeby nie osłabiać rośliny , ale w tym roku nie ma tak dobrze!!!.Podzielę się z Tobą , nie ma sprawy!Tylko czy dzieci będą takie same?
Pozdrawiam,Małgorzata