tak kolorowo u Ciebie że nie wiadomo na co najpierw patrzeć i podziwiać
Kolorowy ogród Geni cz.5
Geniu uważaj na dyptam bo on niejedną istotę poparzył,a zwłaszcza tych co cierpią na alergię,no ale pewnie doskonale o tym wiesz i zawsze pracujesz w rękawicach.Pozdrowienia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
GenięGrzesiu pisze:Piękna ta azalia bezlistna w tle ......
tak kolorowo u Ciebie że nie wiadomo na co najpierw patrzeć i podziwiać
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, cieszę się, że zaczynają się Twoje iryski
Ja w tym roku jeszcze nie będę się cieszyła tymi kwiatami, ale liście mają już imponujące
Dobrze się zapowiadają na przyszły rok ;)
Z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz wszystkie azalie i rododendrony i nie mogę się zdecydować, który podoba mi się najbardziej. Wszystkie są cudne.
Ja w tym roku jeszcze nie będę się cieszyła tymi kwiatami, ale liście mają już imponujące
Z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz wszystkie azalie i rododendrony i nie mogę się zdecydować, który podoba mi się najbardziej. Wszystkie są cudne.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak, jak ja poszłam spać to gości mnie odwiedziło tyle że głowa mała.
Grzesiu,Grzesik,Jolu ak-ka,Agnieszka,tara ,onka , Ania
Cieszy mnie to że lubicie zaglądać do mnie , nie wiem na razie tak się składa że ciągle coś kwitnie ,pewnie kiedyś nadejdzie taki czas że już nie będzie co fotografować, ale na razie nie ma się czym przejmować.
onka Twoje Irysy potrzebują dzielenia ,zbyt długo nie były dzielone tak myślę.
A może rosną w zbyt głębokim cieniu?
Aniu radziłabym Ci wybrać się do mnie jak będą kończyć kwitnienie to będziesz mogła wybrać sobie takie jakich nie masz.Zresztą zapraszam Cię szybciej .
Genia
Grzesiu,Grzesik,Jolu ak-ka,Agnieszka,tara ,onka , Ania
Cieszy mnie to że lubicie zaglądać do mnie , nie wiem na razie tak się składa że ciągle coś kwitnie ,pewnie kiedyś nadejdzie taki czas że już nie będzie co fotografować, ale na razie nie ma się czym przejmować.
onka Twoje Irysy potrzebują dzielenia ,zbyt długo nie były dzielone tak myślę.
A może rosną w zbyt głębokim cieniu?
Aniu radziłabym Ci wybrać się do mnie jak będą kończyć kwitnienie to będziesz mogła wybrać sobie takie jakich nie masz.Zresztą zapraszam Cię szybciej .
Genia
Ja na kilkunastu irysach też mam tylko liście, ale pocieszam się, że to młodziki, więc może dlatego 
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę