Zieloni przybysze - Carol1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękujemy za komplementy
Teraz kolejna zdobycz, troche na nią polowałem
Wam ją pokażę, ale musze chować przed rodzicami chwile, tym bardziej, że teraz przyjdzie do mnie troche nowości, ale nie zdradze jakich :P
Opuncja figowa (jak wiecie co się robi z tymi figami i jak ją pielęgnować to dajcie znać):

Pierwszy raz jak zobaczyłem opuncje w kwiaciarni to do niej wbiegłem, bo marzyłem o opuncji, teraz mam 4

Opuncja figowa (jak wiecie co się robi z tymi figami i jak ją pielęgnować to dajcie znać):

Pierwszy raz jak zobaczyłem opuncje w kwiaciarni to do niej wbiegłem, bo marzyłem o opuncji, teraz mam 4

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Udało mi się ją zdobyć w małej kwiaciarni w moim mieście. Tylko tam drogo troche mają, za opuncje dałem 20 zł, był tam też cykas, taki malutki w doniczce dla kaktusów i też kosztował 20, troche drogo jak na takie maleństwo. Za to w innej kwiaciarni (ostatnio mojej ulubionej) za 25 zł mogłem kupić aloes drzewiasty o wysokości około metra... Moja ulubiona bo nawet fajny wybór - begonie, stromanthe, calathea, nawet dzbaneczniki no i wiadomo - kwiaty cięte, mirty, kaktusiki i różne ozdobykrzysiek86 pisze:No takiej jeszcze nie widziałem. Wygląda bardzo ciekawie. Gdzie taką udało Ci się dostać.

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chciałem was troche dłużej w tajemnicy potrzymać, ale chwile po napisaniu postu, zadzwonił dzwonek i dostałem kolejną paczke. Jeszcze 3 paczki powinny się do mnie dostać, więc kilka zdjęć dla was będzie
Ligustr Chiński (ukorzenione maluszki w czasie podlewania - dostałem dzisiaj od znajomego):

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i z opuncją dziękujemy za miłe słowa

Ligustr Chiński (ukorzenione maluszki w czasie podlewania - dostałem dzisiaj od znajomego):

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i z opuncją dziękujemy za miłe słowa