Miłego dnia Ci życzę
Zapraszam Jadzia1 -cz.3
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu-pozdrawiam w porannych strugach deszczu, porządnie się rozpadało, co tylko cieszy.Wszystko pięknie będzie rosło i oby nie zgrzybiało i spleśniało od razu!Remont masz w najbardziej odpowiedniej porze,latem jest dużo bardziej uciążliwy.Ja niestety mam remont za ścianą, w mieszkaniu są sami panowie robotnicy, właściciel mieszka poza Polską,kują ściany trzeci tydzień,tamto mieszkanie ma około 50 metrów,rozumiem,wymieniali armaturę,kafelki chcą mieć inne, rozebrali piec kaflowy,poszerzali drzwi do łazienki o 10 cm, zrobili miejsce pod rury do co(piecyk dwu funkcyjny), wyprowadzili na zewnątrz skrzynkę elektryczną, kontakty muszą mieć u dołu a nie w połowie ściany i pytam pod co jeszcze można kuć i ile można się tłuc i zapylać wszystko wokół?Takiego remontu Ci nie życzę!
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu proszę o fotki z zwierzyńcem na tle ogrodu , ma się rozumieć.
Jak na nie spojrzę to zaraz robi mi się cieplej na sercu.
Jak na nie spojrzę to zaraz robi mi się cieplej na sercu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie :lol:I dziękuję bardzo za wszystkie odwiedziny
* Bożenko kochanie bardzo się ciesze ,że kwiatek ładnie rośnie , oj z remontem to jeszcze zejdzie cały lipiec , bo to taki duuuuuuży remont.Bożenko mój Zbyszek nie robi tych domków dla ptaszków , dostałam je w prezencie .
*Grażynko zaraz wkleję , specjalnie zrobiłam dla Ciebie , nic specjalnego , bo jak w dzień jest gorąco to Gutek ciągle śpi , dopiero wieczorem ma ochotę na zabawy .
*Ewuś słońce u mnie ani kropli deszczu , sucho jak cholerka , ciągle chodzą zraszacze .Kochanie oj to Ci nie zazdroszczę takiego remontu , ja swojego też już mam dość , jutro przyjeżdżają gruchy z cementem , będą wylewkę robić .
*Taro dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa .
*Zytko jesteś kochana ale z tym kwieciem to przesadzasz .
* Ido jesteś nie możliwa , proszę nie strasz mnie ,że mogę się obudzić koło wanny
, bo remont łazienek też będzie .
*Lucynko dziękuję za życzenia dużo siły oj będzie potrzebna i to bardzo , nie wiem jak ja to wszystko ogarnę
Kochanie ja jeszcze raz będę próbowała z tymi Olkami może uda się ukorzenić więcej , jest mi przykro ,że tylko ten jeden się ukorzenił
*Moniko cieszę się ,że podoba Ci się rabata . Myślę ,że Funkie pięknie się tam rozrosną , bo większość dnia jest tam cień .
*Izuniu to jest Clematis "LEMON CHIFFON " prawda ,że ładny już go wsadziłam , myślę ,że spodoba mu sie u mnie i będzie kwitł co roku , były jeszcze o kolorze biskupim ,zastanawiałam się czy kupić. I jak wróciłam to już nie było
Ten biały też był ostatni .
*Jadziu oj jak byś weszła do tego tajemniczego domu to dopiero byś się przestraszyła bałaganu jaki tu panuje
dziękuję Ci bardzo za pięknego kwiatka , moje jeszcze w pąkach
To teraz pokarzę parę zdjęć
Dopiero zaczyna kwitnąć , uratowałam mu życie bo rósł w takim miejscu ,że wszyscy o nim zapomnieli i nie kwitł . Teraz kwitnie już 2 rok .

Widoczek ogólny

Do ogrodu jeszcze nie zapraszam , bo nic w nim nie ma do zjedzenia , ale wejście mogę pokazać,żebyście wiedzieli jak wejść .

Och jak je lubię muszę ich nasadzić więcej .

Są malutkie ale wyglądają pięknie

Moje trzykrotki na wczasach .

Ciągle kwitnie .

Pozdrawiamy serdecznie
* Bożenko kochanie bardzo się ciesze ,że kwiatek ładnie rośnie , oj z remontem to jeszcze zejdzie cały lipiec , bo to taki duuuuuuży remont.Bożenko mój Zbyszek nie robi tych domków dla ptaszków , dostałam je w prezencie .
*Grażynko zaraz wkleję , specjalnie zrobiłam dla Ciebie , nic specjalnego , bo jak w dzień jest gorąco to Gutek ciągle śpi , dopiero wieczorem ma ochotę na zabawy .
*Ewuś słońce u mnie ani kropli deszczu , sucho jak cholerka , ciągle chodzą zraszacze .Kochanie oj to Ci nie zazdroszczę takiego remontu , ja swojego też już mam dość , jutro przyjeżdżają gruchy z cementem , będą wylewkę robić .
*Taro dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa .
*Zytko jesteś kochana ale z tym kwieciem to przesadzasz .
* Ido jesteś nie możliwa , proszę nie strasz mnie ,że mogę się obudzić koło wanny
*Lucynko dziękuję za życzenia dużo siły oj będzie potrzebna i to bardzo , nie wiem jak ja to wszystko ogarnę
*Moniko cieszę się ,że podoba Ci się rabata . Myślę ,że Funkie pięknie się tam rozrosną , bo większość dnia jest tam cień .
*Izuniu to jest Clematis "LEMON CHIFFON " prawda ,że ładny już go wsadziłam , myślę ,że spodoba mu sie u mnie i będzie kwitł co roku , były jeszcze o kolorze biskupim ,zastanawiałam się czy kupić. I jak wróciłam to już nie było
*Jadziu oj jak byś weszła do tego tajemniczego domu to dopiero byś się przestraszyła bałaganu jaki tu panuje
To teraz pokarzę parę zdjęć
Dopiero zaczyna kwitnąć , uratowałam mu życie bo rósł w takim miejscu ,że wszyscy o nim zapomnieli i nie kwitł . Teraz kwitnie już 2 rok .

Widoczek ogólny

Do ogrodu jeszcze nie zapraszam , bo nic w nim nie ma do zjedzenia , ale wejście mogę pokazać,żebyście wiedzieli jak wejść .

Och jak je lubię muszę ich nasadzić więcej .

Są malutkie ale wyglądają pięknie

Moje trzykrotki na wczasach .

Ciągle kwitnie .

Pozdrawiamy serdecznie
JAdziolku.
Przepięknie. Po prostu.
a stokrotki są nieziemskie, też mam takie, Tadzio-Tato straszy,że mi się rozlezą...ale niech tam!
Przepięknie. Po prostu.
a stokrotki są nieziemskie, też mam takie, Tadzio-Tato straszy,że mi się rozlezą...ale niech tam!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, śliczną funkiową rabatkę zrobiłaś sobie przy domu. Bardzo podobają mi się też rabaty pod drzewami, zwłaszcza ta pod brzozą. Dawno tam rosną te roślinki, bo czytałam, że pod brzozami są trudne warunki dla roślin. Napiszesz co wchodzi w skład tej rabaty?
Remontu współczuję. Za dwa miesiące będzie fajnie, ale przeżyć takie coś to cieżka sprawa...
Remontu współczuję. Za dwa miesiące będzie fajnie, ale przeżyć takie coś to cieżka sprawa...