Ogródek EdytyB - początki amatora
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, Mirko , halinko : dzięki za odwiedziny, nie mam nowych fotek bo ostatnio rzadko bywam w domu, jedyne do to pociachałam tuje bo chorują
jeszcze oprysk je czeka.
Beatko co do ciurkadelak to się przymierzam - a z winy Bishopa - wczesniej nie planowałam a teraz łazi mi to po głowie.
Ida - a ja wlasnie kupię teraz już nic duzego - brak u mnie bylin więc jak co jakiś czas wydam po kilka zł na małe tycie ale piękne kwiatki to świat się nie zawali
Mój M też nie wytrzyma
choć o oszczędzaniu gada. A azalie polecam goraco.
Beatko co do ciurkadelak to się przymierzam - a z winy Bishopa - wczesniej nie planowałam a teraz łazi mi to po głowie.
Ida - a ja wlasnie kupię teraz już nic duzego - brak u mnie bylin więc jak co jakiś czas wydam po kilka zł na małe tycie ale piękne kwiatki to świat się nie zawali
Jutro też jest
ja byłam dziś, w 3 miejscach były roślinki, w jednym nawet ciekawe bylinki, to nie to co jakieś duże szkółki roślinek, ale można było za przyzwoitą cenę coś ciekawego kupić
ja kupiłam języczkę za 4 zł, i 2 chabry górskie za 3 zł każdy... ale sadzonki na prawdę ładne
to jest od 10 do 17 ale warto wcześniej pojechać, bo sporo ludzi za roślinkami się oglądało
. Były też ładne hosty i też w przyzwoitych cenach