Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 3
Ja też Haniu uwielbiam pełne tulipany, są jak piwonie i długo kwitną
U nas na szczęście przymrozków nie ma, szkoda wisterii
Mam nadzieję ,że nie zaszkodzą jej te przymrozki, osłoń ją może? Dzisiaj ma być chyba ostatnia taka zimna noc
Moniczko, Kalmio, Madziu-Karolciu, Ewuś, Kaaj dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Róże tak urosły w tym roku, że pewnie znowu będę musiała je przesadzać! Wszystkie mają mnóstwo pąków i lada moment się rozwiną, na razie Adam Chodun kwitnie pięknie i pięknie pachnie oczywiście

Pokażę Wam zdjęcia widoków, które na wyjeździe mnie rozbawiły, takich połączeń roślinnych się nie spodziewałam

U nas na szczęście przymrozków nie ma, szkoda wisterii

Moniczko, Kalmio, Madziu-Karolciu, Ewuś, Kaaj dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa

Róże tak urosły w tym roku, że pewnie znowu będę musiała je przesadzać! Wszystkie mają mnóstwo pąków i lada moment się rozwiną, na razie Adam Chodun kwitnie pięknie i pięknie pachnie oczywiście

Pokażę Wam zdjęcia widoków, które na wyjeździe mnie rozbawiły, takich połączeń roślinnych się nie spodziewałam

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Błyskawicznie zasiedliłaś tę nowa rabatę!
Trudno uwierzyć,że ma dopiero rok.
Tulipany dubeltowe piękne Ewo.
A kompozycje palmowo-petuniowe niesamowite!
Nie spodziewam się żadnych już przymrozków Ewo,po prostu nie chcę już.
Jest chłodno ale nie mroźnie i niech już teraz temperatura leci tylko w górę.
Przecież za chwilkę zaczyna się lato
Pozdrawiam serdecznie i miłego zwiedzania naszych ogródków życzę.
Trudno uwierzyć,że ma dopiero rok.
Tulipany dubeltowe piękne Ewo.
A kompozycje palmowo-petuniowe niesamowite!

Nie spodziewam się żadnych już przymrozków Ewo,po prostu nie chcę już.
Jest chłodno ale nie mroźnie i niech już teraz temperatura leci tylko w górę.
Przecież za chwilkę zaczyna się lato

Pozdrawiam serdecznie i miłego zwiedzania naszych ogródków życzę.

Witaj Edytkożaża pisze:To się chyba nazywa porozumienie międzykulturowe? ;)
Nowa rabata wygląda świetnie, ale czy Ty jej nie przerabiałaś jeszcze potem w ubiegłym sezonie? Bo brakuje mi kamyczków ;)
A wszystko ja zawsze pięknie i już róże kwitną. Zazdraszczam :*

No fakt, było kilka kamyczków, część zarosła tych większych, małe wywaliłam

Tak naprawdę, mimo wszelkich zalet kamyczkowych, chyba będę wycofywać je z rabat na których mam kwiaty. Ziemia pod nimi twarda, chwasty ciężko wyrwać, ciężko wsadzić coś nowego, uff, z bólem serca ale chyba to zrobię

Troszkę widoczków.

Zaczyna kwitnąć mój najciemniejszy RH, tegoroczny zakup, POLARNACHT.
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ewo !!!
dawno u ciebie nie byłam a tu takie piękno i tyle koloru aż dech w piersiach zapiera
Wykonuje przebudowę tylnej części ogrodu a inspiracje zaczerpnęłam z twojego ogrodu
Mam obrzeża granitowe naroże skalniakowe i pergola z ławeczką i różami
Jeszcze jest nie skończone i nie mam fotek ale jak tylko będą zapraszam cię do obejrzenia .Zamierzam też zakupić róże które podpatrzyłam u ciebie ale już chyba nie w tym roku .Na jesien nie lubię sadzić roślin dlatego chyba będę ich poszukiwać wiosną 
dawno u ciebie nie byłam a tu takie piękno i tyle koloru aż dech w piersiach zapiera

Wykonuje przebudowę tylnej części ogrodu a inspiracje zaczerpnęłam z twojego ogrodu

Mam obrzeża granitowe naroże skalniakowe i pergola z ławeczką i różami