Życzę miłego dnia
Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Iwona jestem pelen podziwu dla Twoich dokonan w ogrodzie w tak krotkim czasie.
Masa roslin iglaki, pnacza, krzewy,drzewka i oczywiscie kwiaty.
Urzadzasz go ze smakiem,widac ze bardzo lubisz rosliny i wzajemnie
/pieknie rosna/
Masz jeszcze wiele pomyslow do zrealizowania z przyjemnoscia będę sledzil dalsze Twoje poczynania.
Pozdrawiam Markus
Masa roslin iglaki, pnacza, krzewy,drzewka i oczywiscie kwiaty.
Urzadzasz go ze smakiem,widac ze bardzo lubisz rosliny i wzajemnie
Masz jeszcze wiele pomyslow do zrealizowania z przyjemnoscia będę sledzil dalsze Twoje poczynania.
Pozdrawiam Markus
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Słoneczko!!!!
Melduje się że już jestem
U mnie dziś pochmurno i kropi deszczyk, i bardzo mnie to cieszy.... bo wczoraj posadziłam parę bylinek, które dostałam od siostry 
Jak tam u Ciebie robota? U mnie ogrodzenie już stoi, teraz czas na dokończenie altanki w końcu, bo troche mi przeziębienie pokrzyżowało plany w zesłym tygodniu
Melduje się że już jestem
Jak tam u Ciebie robota? U mnie ogrodzenie już stoi, teraz czas na dokończenie altanki w końcu, bo troche mi przeziębienie pokrzyżowało plany w zesłym tygodniu
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Witam was wszystkich kochani 
Co prawda byłam tu z wami od czasu do czasu ale raczej biernie bo... jakoś tak weny mi brakło do rozmów i czasu poniekąd też .Cieszę się ze wam się u mnie podoba a mam jeszcze cichą nadzieję że jak pokażę fotki obecnie wyglądającego ogrodu ,że jeszcze bardziej was zachęci do odwiedzin ,komentarzy ,uwag i rad:) Póki co fotki jeszcze mam nie zrobione ale postaram się jak najszybciej je dołączyć
Co prawda byłam tu z wami od czasu do czasu ale raczej biernie bo... jakoś tak weny mi brakło do rozmów i czasu poniekąd też .Cieszę się ze wam się u mnie podoba a mam jeszcze cichą nadzieję że jak pokażę fotki obecnie wyglądającego ogrodu ,że jeszcze bardziej was zachęci do odwiedzin ,komentarzy ,uwag i rad:) Póki co fotki jeszcze mam nie zrobione ale postaram się jak najszybciej je dołączyć
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
hahaha Ania no jasne i zasypane dziury po przesadzanych różach i innych roślinkach
no.. standard u mnie bez przesadzania sezon byłby nie udany haha ale nie ukrywam że bardzo mi się podoba mimo iż jeszcze nie jest skończone i sporo pracy jeszcze trzeba zrobić . Nawet bardziej mi się podoba jak przednia część .Tylko nie wiem czy dlatego ze ładniej czy dlatego ze do przedniej już przywykłam i obyłam się już z obsadzeniami. W tylnej części zrobiło się teraz przyjemniej brakuje jedynie nieszczęsnego ogrodzenia
a nie wiem kiedy ono będzie bo niestety nie prosta to sprawa ze względu na to że mury ( fundamenty pod siatkę ) wychodzą na samym końcu nasypu
i będzie bardzo wysoki mur by uzyskać poziom