Ogród Bożeny 170365
Pięknie u ciebie!!!!!!!!!!!!!dziękuję za odwiedziny!!!!!!!!!!A Deisy cudna 
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Bożenko widzę, że Twoje ukochane hosty wychodzą...
Powiem Ci, że moje wzeszłym roku takie mizeroty w tym okazują się całkiem sporą rośliną!!!
Fajnie wyglądają tak rosnąc koło siebie ...
Powiem Ci, że moje wzeszłym roku takie mizeroty w tym okazują się całkiem sporą rośliną!!!
Fajnie wyglądają tak rosnąc koło siebie ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

z takich kolorowych to ja tylko Handel znambożena170365 pisze: Iza kto ona jest -ta moja różyczka,bo nie stało napisane na metryczce....,pnąca caała w pąkach ...
Musisz Hani pytać
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- mag
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta róża Bożenko. Ja dzisiaj podobną Double Delight, tylko nie pienną, musiałam prawie do ziemi wyciąć, bo jakieś choróbsko ją dopadło. Sadzona jesienią bidulka pierw przymarzła, a teraz zachorzała. Może jeszcze coś z niej będzie
A tamaryszek całkiem okazały. Jak chcesz prowadzić na drzewko to już powinnaś obciachać te cieńsze badylki, a po kwitnieniu zacząć formować koronę. Nie bój się cięcia, on na prawdę to lubi i ślicznie się zagęszcza
A tamaryszek całkiem okazały. Jak chcesz prowadzić na drzewko to już powinnaś obciachać te cieńsze badylki, a po kwitnieniu zacząć formować koronę. Nie bój się cięcia, on na prawdę to lubi i ślicznie się zagęszcza
-
bożena170365
- 500p