Ja też nie wiem co to za roślinka
Skromna kolekcja początkujacej cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
ja też nie wiem, co to jest, ale bardzo ładne:) a trzemielina to piękna roślina - mozna pokusić się o uformowanie z niej drzewka:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Dziękuję za odwiedzinki:-) Faktycznie fajny pomysł z tym drzewkiem z trzmieliny- tylko teraz będę miała dylemat co zrobić, bo miała trochę nas ( w przyszłości) zasłonić od sąsiadów
A ta roślinka druga to może faktycznie ta dorotka- o której pisała Ariadna. Tylko jak na nowość to była chyba trochę za tania-3 zł.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moja sąsiadka płaciła 2.50 i teraz nie chce mi kupic bo to gdzieś daleko jestkarolaipiotr pisze:Dziękuję za odwiedzinki:-) Faktycznie fajny pomysł z tym drzewkiem z trzmieliny- tylko teraz będę miała dylemat co zrobić, bo miała trochę nas ( w przyszłości) zasłonić od sąsiadówA ta roślinka druga to może faktycznie ta dorotka- o której pisała Ariadna. Tylko jak na nowość to była chyba trochę za tania-3 zł.
-
balbinka1772
- 200p

- Od: 29 lis 2008, o 18:59
- karolaipiotr

Aniu masz rację- nareszcie zidentyfikowana!Faktycznie porównałam ją do tej od Ciebie i są prawie identyczne tylko ta ma białawe obwódki:-) Dziękuję Ci bardzo za pomoc 
Karolina
- karolaipiotr

Karolina
- karolaipiotr

Czy u Was wczoraj tez była taka wichura? Musieliśmy z Piotrem pozdejmować kwiaty z balkonu , bo chyba nic by z nich nie zostało. Jechaliśmy wczoraj do Elbląga to po drodze pełno połamanych gałęzi było , aż strach było jechać. Ale warto było bo oto co z nami wróciło - peperomka:-)Malutka na razie, ale przynajmniej nie droga- 2 zł.

Karolina