isek- no byłam byłam przeziębiona i zamiast leżeć latałam do pracy i na ogródek i tak się skończyło
Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iwonko
działka i roślinki bardzo ładne ,domek też ciekawy. Wstawiaj więcej zdjęc.
działka i roślinki bardzo ładne ,domek też ciekawy. Wstawiaj więcej zdjęc.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
Witajcie! byłam dziś na działeczce ale odpoczywająco, bo biore nadal antybiotyk troche poleniuchowałam ale niestyty nie mogłam tak bezczynnie - przyciełam troche iglaków i posiałam jednoroczne żeby rabaty nie były łyse
za to mój M powalczył powkładał nowe obrzeża przy nowym trawniku który niestety nie jest jeszcze trawnikiem miał jutro siać trawke ale nie ma wała (wału?) do wyrównania ziemi i zobaczymy jak to będzie
za to mój M powalczył powkładał nowe obrzeża przy nowym trawniku który niestety nie jest jeszcze trawnikiem miał jutro siać trawke ale nie ma wała (wału?) do wyrównania ziemi i zobaczymy jak to będzie
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko- tak to jest to samo, podoba mi się też to Twoje różowe, dlatego napisałam Ci że jakbyś miała ochotę to możemy się wymienić bo moje ma kwiatki białe
Jolami - co do altanki już nie moge się doczekać aż będzie obita panelami, wtedy dopiero będzie fajna ! mój M nie da się chyba przekonać do robienia bez wała ..... już proponowałam
Jolami - co do altanki już nie moge się doczekać aż będzie obita panelami, wtedy dopiero będzie fajna ! mój M nie da się chyba przekonać do robienia bez wała ..... już proponowałam
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam po przerwie zimowej i czytam sobie, że coś słabujesz kobieto. No jakże tak? Trzeba dbać o siebie, sezon się zaczął, siły potrzebne.
Ciekawa jestem Twojego ogrodu. Do tej pory szłaś (szliście) jak burza, ogrom pracy za Wami. Pamiętaj o zabieraniu aparatu na działkę.
A jak tam teściowie w nowym sezonie?
Pozdrawiam, Danuta
Ciekawa jestem Twojego ogrodu. Do tej pory szłaś (szliście) jak burza, ogrom pracy za Wami. Pamiętaj o zabieraniu aparatu na działkę.
A jak tam teściowie w nowym sezonie?
Pozdrawiam, Danuta
Witaj Danusiu! byłam w sobotę na działeczce i oczywiście zapomniałam aparatu
, a z tym słabowaniem masz racje muszę się wzmocnić...... bo siły potrzebne
z teściami w tym roku jakby lepiej, M powiedział że nie mają nic robić sami, Teściowa przynosić rosliny i przesadzać też nie ma co bo tym zajmuję się ja.....Czasem jak jesteśmy tam razem i teściowa kręci nosem czemu to tu a czemu tam, ucinam krótko że tak bo tak chce i już....mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej.
w sobotę posadziłam troche jednorocznych mam nadzieje że zimna Zośka ich nie chwyci, będę się modlić i wysiałam troche. M zrobił nowe obrzeża rabat, a jutro chce siać trawkę mam nadzieje że nie będzie lać!
z teściami w tym roku jakby lepiej, M powiedział że nie mają nic robić sami, Teściowa przynosić rosliny i przesadzać też nie ma co bo tym zajmuję się ja.....Czasem jak jesteśmy tam razem i teściowa kręci nosem czemu to tu a czemu tam, ucinam krótko że tak bo tak chce i już....mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej.
w sobotę posadziłam troche jednorocznych mam nadzieje że zimna Zośka ich nie chwyci, będę się modlić i wysiałam troche. M zrobił nowe obrzeża rabat, a jutro chce siać trawkę mam nadzieje że nie będzie lać!