o! i zdjęcia już działają
Mój ogród - Janek, cz.2
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pogoda nas eksploatuje,trzeba z wężem biegać a miało byc burzowo i deszczowo
Janku moja bugenwilla jest w identycznym stanie jak Twoja - suche badylki
ale jeszcze mniejsza jest ,delikatniejsza jakaś więc nie wiem doprawdy jak to będzie.
Sundaville zaś ma kilka listeczków ale ... no wiesz co chcę powiedzieć.
Tragedia generalnie .Trudno.
Czym porośnięta maczuga,że piszesz iz zaczyna sie zielenić?
Byłam przekonana ,że to bluszcz ...
Glicynia - czekamy na kwiaty ...

Janku moja bugenwilla jest w identycznym stanie jak Twoja - suche badylki
Sundaville zaś ma kilka listeczków ale ... no wiesz co chcę powiedzieć.
Tragedia generalnie .Trudno.
Czym porośnięta maczuga,że piszesz iz zaczyna sie zielenić?
Glicynia - czekamy na kwiaty ...
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Maczuga porośnięta jest bluszczem, ale nie doszedł jeszcze do góry, a na górze jest gąszcz rdestu. Szczerze to chcieliśmy go wywalić żeby zarósł to tylko bluszcz i było ładnie i w zimie, ale po prostu się nie da. Na dole pędy są grubości dwóch palców i nie sposób odszukać te, które należą do rdestu. Ale przynajmniej ptaki mają gdzie się chować 
Witaj Janek, wstawiłeś superowe fotki. Ta maczuga
jest zwalista. Co to tak obrosło te zapewne stare drzewo. Czy to jakiś bluszcz ??? A na ostatniej fotce widać niezłe wykorzystania starego drzewa. Super. A co deszczu to u mnie popadał jakieś 3 minuty i koniec. Muszę podlewać ogród conajmniej co dwa dni , inaczej wszystko by uschło.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Janku, jak możesz tak nie doceniać urody swojego ogrodu? Śmietnik? To piękny dojrzały ogród!
Cudna ta kwitnąca czeresnia! Migdałek tez był oczywiście śliczny, ale ja tak lubie kwitnące drzewa owocowe, a mam tylko brzoskwinię - to intensywnie zachwycam się u tych, co mają inne drzewa ;)
Wczoraj przejeżdżałam pod kwitnącymi kasztanami i przypomniałam sobie, ze Ty wkrótce zdajesz maturę
Życzę Ci połamania wszystkich długopisów! Trzymam kciuki 
Cudna ta kwitnąca czeresnia! Migdałek tez był oczywiście śliczny, ale ja tak lubie kwitnące drzewa owocowe, a mam tylko brzoskwinię - to intensywnie zachwycam się u tych, co mają inne drzewa ;)
Wczoraj przejeżdżałam pod kwitnącymi kasztanami i przypomniałam sobie, ze Ty wkrótce zdajesz maturę