Mój ogród - Janek, cz.2
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Janku chyba pierwszy raz jestem w Twoim ogrodzie ,jest bardzo piękny i zadbany ,duża różnorodność roślin ,widzę że kochasz rośliny .
Trzymam kciuki na maturze ,tym bardziej że i mój syn też w tym roku zdaje maturę ,tak że podwójnie będę kibicować. Oczywiście chyba bardziej przeżywam niż syn
Genia
Trzymam kciuki na maturze ,tym bardziej że i mój syn też w tym roku zdaje maturę ,tak że podwójnie będę kibicować. Oczywiście chyba bardziej przeżywam niż syn
Genia
-
x-d-a
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Kontakt:
Oj oj. jakie huczne odwiedziny! cieszę się niezmiernie! w końcu tu u mnie jakiś ruch się robi. i to przed maturą. dzięki i licze naprawde na te kciuki!
ogród teraz generlanie jest obrazem nędzy i rozpaczy, ale mam nadzieję, że już niedługo. jak sie zapiore po 12 to będzie kurz a wiater
choć nie jestem przekonany czy tak wiele (bo z pustego i salomon nie naleje) się da tu zrobić między tymi wszystkimi iglakami co zabierają chyba całe możliwe miejsce. No, ale trzeba próbować
jeszcze raz dzięki wszystkim za odwiedizny i zapraszam częściej 
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Kontakt:
no i na przekór maturze, zgodnie z powiedzeniem, że matura to bzdura wybrałem się do mojego śmietnika zrobić parę zdjęć 
ta najnowsza rabatka z moją dumą (pierisem)

Wiśnia:

Kostrzewy idą jak burza:

Ostatnia 30-letnia jabłonka:

Pigwowiec i mahonia:

na różowo tulipany i serduszka

no i pierwszy w tym roku (oby nie ostatni) Spring Green

zrobiłem też dziś parę fotek takich bardziej poglądowo-przestrzennych żebyście mogli zobaczyć, ale to później bo na razie mnie gonią z komputera. pozdrawiam!
ta najnowsza rabatka z moją dumą (pierisem)

Wiśnia:

Kostrzewy idą jak burza:

Ostatnia 30-letnia jabłonka:

Pigwowiec i mahonia:

na różowo tulipany i serduszka

no i pierwszy w tym roku (oby nie ostatni) Spring Green

zrobiłem też dziś parę fotek takich bardziej poglądowo-przestrzennych żebyście mogli zobaczyć, ale to później bo na razie mnie gonią z komputera. pozdrawiam!
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Oj piknie stary
a z tymi świerkami zawsze można pomodzić i jakoś fajnie je przyciąć, sosny ukształtować na bonsai. U nas obecnie wszyscy wycinają świerki bo przyszła zaraza- najprawdopodobniej przędziorki. No więc robi się problem z opryskiem jak drzewka są większe, póki co moje na razie dychają:D no i ja też trzymam kciuki na maturze:DDD A na tej ławeczce to, aż chce się posiedzieć;)