Serdecznie - Emil
Danusiny miszmasz
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Madziu wśród moich ogrodowych
U nas cały czas słoneczko i dlatego tak kolorowo . Ciekawe co zostanie na maj , jeśli teraz tulipany przekwitną
Anetko ta wiązówka nie jest rewelacyjna , ale dla kolorowych liści warto ją mieć . Przyrasta powoli i tak bardziej się rozłazi . Może polepszyłoby się Twojej gdyby miała bardziej wilgotno i półcień ?
Rośliny są jednak nieprzewidywalne i nigdy nie wiadomo tak do końca , gdzie im będzie najlepiej .
Anetko ta wiązówka nie jest rewelacyjna , ale dla kolorowych liści warto ją mieć . Przyrasta powoli i tak bardziej się rozłazi . Może polepszyłoby się Twojej gdyby miała bardziej wilgotno i półcień ?
Rośliny są jednak nieprzewidywalne i nigdy nie wiadomo tak do końca , gdzie im będzie najlepiej .
Kiedy ona właśnie ma półcień i wilgotno , a i tak kaprysi - nie lubi mnie czy coktoś pisze:
jak nie poskutkuje , to marny jej los !
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ANETKO w takim razie przesadź w miejsce suche i słoneczne . U mnie tak właśnie rośnie
.
AGNESS dziękuję , jest mi bardzo miło ,że mnie odwiedzasz
.
Lewizja tweedy ma już 4 lata i po raz pierwszy tak wielkie kwiaty
( 6 cm średnica )

Irysy pumila
"LIVE COALS '

" AMAZON PRINCES"
'GOLDEN RUBY "
"PAL SAM "
" RUSTY "
" VOYAGE "
"ORANGE TIGER "
NN
' SAPHIRE JEWEL "
'SILVER FINERY "
NN
Primula sieboldii
Lewisia longipetala
AGNESS dziękuję , jest mi bardzo miło ,że mnie odwiedzasz
Lewizja tweedy ma już 4 lata i po raz pierwszy tak wielkie kwiaty

Irysy pumila
"LIVE COALS '

" AMAZON PRINCES"

'GOLDEN RUBY "

"PAL SAM "

" RUSTY "

" VOYAGE "

"ORANGE TIGER "

NN

' SAPHIRE JEWEL "

'SILVER FINERY "

NN

Primula sieboldii

Lewisia longipetala

U Ciebie to dopiero jest piéknie 
Basia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20974 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 985#850985 Zaczynam zbierac domowe