Jestem nowym milosnikiem kwiatkow na waszym forum.Od 3 lat mieszkam w Londynie.Moj ogrod jak inne ang.ogrodki jest malutki(to nie to co nasze pl.dzialki:) Chcialam sie jednak podzielic moimi skromnymi zbiorami. Podziékowania dla mojej kochanej tesciowej za znalezienie sie na waszym forum. Serdecznie pozdrawiam wszystkich odwiedzajácych mojá stroneXX
Witamy Basiu na forum .
Twoje kwiatki wcale nie takie skromne . Piękne i zadbane . Prześlicznie zakwitł Ci helleborus niger . Masz pełne śnieżyczki U Ciebie już prawdziwa wiosna w pełni .
Basiu witaj wśród nas.każdego witamy bardzo serdecznie,bo
każdy zaczynający ma pewną tremę .Sama jednak zobaczysz jak szybko
nauczysz się pisać czyli dzielić wiadomościami z ogródka.Jak na początkującą
osobę zapresentowałaś piękne wiosenne kwiaty. Oby tak dalej
Wczoraj załozyłam konto na tym forum i juz mi sie tu podoba. Wspaniałe ogrody,wspaniali ludzie... Mam nadzieje,ze was nie zanudze Zdjécia ktore dodałam wczoraj były z przed tygodnia i moj ciemiernik biedaczek juz przekwita.Juz dzis rano poleciałam do ogrodu z aparatem aby sprawdzic czy ktoras z moich special primulek juz zakwitła.W zeszłym roku moja tesciowa sprawiła ze zakochałam sie w nich ,wiéc zaczélam je zbierac. Pokaze te ktore wlasnie zakwitły.Wstyd ale niektore liscie sá podjedzone,jak widzicie rozsypalam granulki na slimaki.Na poczátku zbierałam je i wynosiłam do parku,ale te londynskie slimaki sá takie uparte :?przy niektorych kwiatach(szczegolnie wychodzácych z ziemi liliach,bo mi juz dwie zlamal)wbijam patyki.poniewaz w nocy zagláda mi do ogrodu lis