Trzymamy kciuki!
Tylko nie ucz się teraz..... raczej wypoczywaj i jedz czekoladę

,nie miałabym gdzie posadzić,chociaż marzy się taka polanka z bratków
 ,nie miałabym gdzie posadzić,chociaż marzy się taka polanka z bratków  .
 . ,fakt,że są warte tego,bo są piękne okazy.Szkoda rododendronów
 ,fakt,że są warte tego,bo są piękne okazy.Szkoda rododendronów  .
 . ,powodzenia.
 ,powodzenia.
 , widze że więcej osób mnie odwiedziło
  , widze że więcej osób mnie odwiedziło   , bardzo mi miło bo przez zimę troche wątek miałem zakopany
  , bardzo mi miło bo przez zimę troche wątek miałem zakopany   
   .
  . , napisałem na wszystko , tylko rozprawka była trudna... , ale napisałem więc zawsze jakies punkty będą i nie mogłem sobie jednej daty z historii przypomnieć
  , napisałem na wszystko , tylko rozprawka była trudna... , ale napisałem więc zawsze jakies punkty będą i nie mogłem sobie jednej daty z historii przypomnieć   .
  . jeszcze nie zakwitła bo w tamtym roku posadzona
  jeszcze nie zakwitła bo w tamtym roku posadzona   . Ale ja tych rododendronów nie wyrzuciłem !!!:lol:  Przesadziłem tylko i opryskałem , 2 się mają dobrze , 2 nie były chore , ale też by chorowały , tylko szybko zadziałałem , a jeden najwiiększy jest bardzo chory , nie mam na niego miejsca , pryskałem go ale będe sie musiał chyba z nim pożegnać
  . Ale ja tych rododendronów nie wyrzuciłem !!!:lol:  Przesadziłem tylko i opryskałem , 2 się mają dobrze , 2 nie były chore , ale też by chorowały , tylko szybko zadziałałem , a jeden najwiiększy jest bardzo chory , nie mam na niego miejsca , pryskałem go ale będe sie musiał chyba z nim pożegnać   , siedzi biedak w donicy
  , siedzi biedak w donicy   .
  . , -2 najwięcej . Posadziłęm dalie kiedyś , ciekawe ale nic im się chyba nie stało..
  , -2 najwięcej . Posadziłęm dalie kiedyś , ciekawe ale nic im się chyba nie stało..  

, byłem zajęty , pracowałem troche w ogródku
  , byłem zajęty , pracowałem troche w ogródku   . Pół roku sie przygotowałem , jeden dzień i to nie cały nic mi nie da
  . Pół roku sie przygotowałem , jeden dzień i to nie cały nic mi nie da   .
  . 

. Ogród , chyba ogródeczek
 . Ogród , chyba ogródeczek   , cały czas nie ujawniam jednej rabaty bo na razie tylko skopana i rosną tam irysy germanica / syberyjskie ,  liliowce , róze miniaturki , tawułka.. i 25 mieczyków a jeszcze mam tam miejsce i na razie ciekawie to nie wygląda
  , cały czas nie ujawniam jednej rabaty bo na razie tylko skopana i rosną tam irysy germanica / syberyjskie ,  liliowce , róze miniaturki , tawułka.. i 25 mieczyków a jeszcze mam tam miejsce i na razie ciekawie to nie wygląda   . Będe sadził morze jednorocznych
  . Będe sadził morze jednorocznych   . Jak posiałem lwią paszczę to tak zeszła jak chole....
  . Jak posiałem lwią paszczę to tak zeszła jak chole....   , przepikowałem 1/100 do skrzynki i wczoraj pikowałem do doniczek ze 30 siewek i połowe mi spaliło
  , przepikowałem 1/100 do skrzynki i wczoraj pikowałem do doniczek ze 30 siewek i połowe mi spaliło   

, najwyżej dokupie , drogie nie są
 , najwyżej dokupie , drogie nie są   .
  . , no pewnie że się nie ucze , pół roku miałem na to
  , no pewnie że się nie ucze , pół roku miałem na to   , pół dnia mi nic nie da
  , pół dnia mi nic nie da   . Czekolade , a po co ? , zjadłem dzisiaj prawie całą
  . Czekolade , a po co ? , zjadłem dzisiaj prawie całą   

na odstresowanie i pije Tigera..
  na odstresowanie i pije Tigera..  , jak go rano wypiłem to sie poczulem jak by mi ktoś kopa zasadził w..
 , jak go rano wypiłem to sie poczulem jak by mi ktoś kopa zasadził w..   . Jakie dzisiaj jest wysojkie ciśnienie , mąci mi sie w głowie...
 . Jakie dzisiaj jest wysojkie ciśnienie , mąci mi sie w głowie...  , na ryneczku można sie zaopatrzyc , tylko ja chodze do szłoy i nie mam jak chodzic na ten rynek bo ogrodniczych to u nas nie ma
  , na ryneczku można sie zaopatrzyc , tylko ja chodze do szłoy i nie mam jak chodzic na ten rynek bo ogrodniczych to u nas nie ma   . Sąsiadka mówiła , że lili cebulek to było ostatnio do chole.... ciut ciut i jeszcze troche
  . Sąsiadka mówiła , że lili cebulek to było ostatnio do chole.... ciut ciut i jeszcze troche   , po 2.50 za cebulkę
  , po 2.50 za cebulkę   . Ja jak maja doczekam i mama przyjedzie (
  . Ja jak maja doczekam i mama przyjedzie (   już nie pamiętam kiedy ja widziałem ostatnio 10 maja będzie 4 miesiace
  już nie pamiętam kiedy ja widziałem ostatnio 10 maja będzie 4 miesiace   ) to pojedziey na rynejkmi do szklarni
 ) to pojedziey na rynejkmi do szklarni   . Uwielbiam rośliny tarasowe doniczkowe zwłaszcza . Szysbko zarosną
 . Uwielbiam rośliny tarasowe doniczkowe zwłaszcza . Szysbko zarosną   i kwitną długo . Uwielbiam stawiać ogrom donic , pojemników z nburza kwiatów
  i kwitną długo . Uwielbiam stawiać ogrom donic , pojemników z nburza kwiatów   i tonący w kwiatach 9 metrowy balkon , w tam,tym roku było tylko 25 pelargonie , ale teraz będzie kolorowo
  i tonący w kwiatach 9 metrowy balkon , w tam,tym roku było tylko 25 pelargonie , ale teraz będzie kolorowo   .
  . 

jesteś kochana
 jesteś kochana   .
  .  , rąbią kopę drzewska już na zimę i rżną na kawałki... Będą później sprzątac.. i huśtawka przestawiaona , nawet nie mam jak się pohuśtać..
 , rąbią kopę drzewska już na zimę i rżną na kawałki... Będą później sprzątac.. i huśtawka przestawiaona , nawet nie mam jak się pohuśtać..   
   . Myślę , że posprzątają na błysk.. i że trawce nic nie bedzie bo jest bajzel z tym drzewskiem
  . Myślę , że posprzątają na błysk.. i że trawce nic nie bedzie bo jest bajzel z tym drzewskiem   .
  .

.
  . . życzę mu wszystkiego najlepszego ! niech zda na 5
  . życzę mu wszystkiego najlepszego ! niech zda na 5   
   . Poradzi sobie
  . Poradzi sobie   !
  !

.
  . , wykopie najwyzej 2 raz bo w lesie jest ich takj , ze przejść się nie da i ludze drepczą..
  , wykopie najwyzej 2 raz bo w lesie jest ich takj , ze przejść się nie da i ludze drepczą..   . Wielkie dzięki , miło będzie wyjść z domu ze świadomością , że tyle osób trzyma za mnie kciuki
  . Wielkie dzięki , miło będzie wyjść z domu ze świadomością , że tyle osób trzyma za mnie kciuki   .
 .  
    , staram sie jak moge robic fotki , uwielbiam robić zdjęcia
  , staram sie jak moge robic fotki , uwielbiam robić zdjęcia   . Jeśli chodzi o egzamin to jeszcze jutro i pojutrze a okaże sie w czerwcu...
  . Jeśli chodzi o egzamin to jeszcze jutro i pojutrze a okaże sie w czerwcu...   
   .
 . 

, ubzdurałem sobie , ze chcę dojść do 2000
  , ubzdurałem sobie , ze chcę dojść do 2000   , ale tyle watków jeszcze nie odwiedząłem , ze pora po trochu odwiedzać
  , ale tyle watków jeszcze nie odwiedząłem , ze pora po trochu odwiedzać   .
  .