Aniu 
jak się cieszę, że wpadłaś mnie odwiedzić. Dzięki za miłe słówka.....ale jak tak dalej będzie gorąco i sucho to moje tulipanki kochane szybko przekwitną tak jak hiacynty- te w słońcu już przekwitają a te w lekkim cieniu jeszcze ładnie kwitną.
Zgadzam się z Tobą co do tych przymrozków.....a sio z nimi

akurat pięknie kwitną drzewa owocowe...wszystkie naraz
Co do trojeści to tak... mam ją pierwszy rok i na razie

nic

tak samo jak moje młode nowo posadzone na jesieni budleje ....ani jedna ale nie wytrzymałam i wyciągnęłam sadzonkę i parę korzonków było jasnych to wsadziłam z powrotem do ziemi i porządnie podlałam no i bedę czakać nawet w nieskończoność byleby cokolwiek wyrosło.
W taki razie razem będziemy czekać co?

może na nasze wspólne czekanie prędzej zareagują. :P Pozdrowienia ślę.
Jadźko ja też musza codziennie podlewać tak sucho no i zaczynają się ślimoki pokazywać więc musza się przestawić na ranne podlewanie a nie wieczorne bo wtedy sie bardzi cisną do mokrego.
Maryniu cieszmy się wiosenką póki możemy

....wiesz, że psi ząb ma dwa kwiatki na łodyżce- teraz zauważyłam. :lol:Zaraz pędzę do Ciebie co tam porabiasz.
Agness 
ale się cieszę z Twoich odwiedzin.....Twoje tulipany wcale się nie lenią tylko później zakwitają...wtedy kiedy moje przekwitną ale wtedy to będę miała do kogo iść i się napatrzeć i przedłużyć sobie wiosnę
Szachowice i psi zęby to niskie roślinki ale przepiękne i naprawdę warto je mieć u siebie.

Czekamy więc na Twoje tulipany :P Pozdróweczki ślę.
Jadziu na pewno już Twoje tulipany kwitną muszę koniecznie wpaść.....a za niedługo bedę siać malwy i taka jestem przejęta...miejsce już przygotowane tylko wysiewać ale poczekam jeszcze. Co do tulipanów ...na obrazku są brzydsze a w rzeczywistości prześliczn (przewżnie jest na odwrót) i też mi się bardzo podobają....z bliska są niesamowicie piękne.
Boguśko dobrze myślisz jest za ciepło i za sucho i kwiotki szaleją....i zaś okazjo na nalewka z naszych ogródkowych wiśni

piyknie Cie pozdrowiom :P
Romko 
jak się cieszę, że mnie odwiedziłaś. Dzięki zamiłe słowa a te dwukolorowe tulipany w realu są jeszcze ładniejsze. Pozdrawiam wiosennie.
Bogusiu :P Apricot Beauty mam po raz pierwszy...oczywiście na forum zobaczyłam no i nie żałuję, że kupiłam bo są przecudne. Cudownie, że możemy sobie zaglądać do ogródków nieprawdaż?
Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich odwiedzających moja zegrodka....
Cieszę się przeogromnie z każdych odwiedzin nawet tych bezśladowych.

Pamiętacie? Niedawno było tak....to dla ostudzenia upałów