Elizabetka po śląsku - 2 cz.2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Eluś pięknie u Ciebie będę jeszcze zaglądać jak Wy pięknie gadacie bardzo mi się podoba tylko długo czytam tulipan dwa kolory jeszcze nie widziełam kolorowych snów :lol: :lol: :lol: :lol:
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Prześliczne tulipany Elżbietko. Moje Apricot Beauty jeszcze stoja w pąkach.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu ;:172 jak się cieszę, że wpadłaś mnie odwiedzić. Dzięki za miłe słówka.....ale jak tak dalej będzie gorąco i sucho to moje tulipanki kochane szybko przekwitną tak jak hiacynty- te w słońcu już przekwitają a te w lekkim cieniu jeszcze ładnie kwitną.
Zgadzam się z Tobą co do tych przymrozków.....a sio z nimi :twisted: akurat pięknie kwitną drzewa owocowe...wszystkie naraz :wink:
Co do trojeści to tak... mam ją pierwszy rok i na razie ;:145 nic ;:24 tak samo jak moje młode nowo posadzone na jesieni budleje ....ani jedna ale nie wytrzymałam i wyciągnęłam sadzonkę i parę korzonków było jasnych to wsadziłam z powrotem do ziemi i porządnie podlałam no i bedę czakać nawet w nieskończoność byleby cokolwiek wyrosło.

W taki razie razem będziemy czekać co? :lol: może na nasze wspólne czekanie prędzej zareagują. :P Pozdrowienia ślę. :wink:

Jadźko ja też musza codziennie podlewać tak sucho no i zaczynają się ślimoki pokazywać więc musza się przestawić na ranne podlewanie a nie wieczorne bo wtedy sie bardzi cisną do mokrego.

Maryniu cieszmy się wiosenką póki możemy ;:87 ....wiesz, że psi ząb ma dwa kwiatki na łodyżce- teraz zauważyłam. :lol:Zaraz pędzę do Ciebie co tam porabiasz. :tan

Agness ;:87 ale się cieszę z Twoich odwiedzin.....Twoje tulipany wcale się nie lenią tylko później zakwitają...wtedy kiedy moje przekwitną ale wtedy to będę miała do kogo iść i się napatrzeć i przedłużyć sobie wiosnę ;:1
Szachowice i psi zęby to niskie roślinki ale przepiękne i naprawdę warto je mieć u siebie. :D Czekamy więc na Twoje tulipany :P Pozdróweczki ślę.

Jadziu na pewno już Twoje tulipany kwitną muszę koniecznie wpaść.....a za niedługo bedę siać malwy i taka jestem przejęta...miejsce już przygotowane tylko wysiewać ale poczekam jeszcze. Co do tulipanów ...na obrazku są brzydsze a w rzeczywistości prześliczn (przewżnie jest na odwrót) i też mi się bardzo podobają....z bliska są niesamowicie piękne.

Boguśko dobrze myślisz jest za ciepło i za sucho i kwiotki szaleją....i zaś okazjo na nalewka z naszych ogródkowych wiśni :wink: piyknie Cie pozdrowiom :P

Romko ;:168 jak się cieszę, że mnie odwiedziłaś. Dzięki zamiłe słowa a te dwukolorowe tulipany w realu są jeszcze ładniejsze. Pozdrawiam wiosennie. :D

Bogusiu :P Apricot Beauty mam po raz pierwszy...oczywiście na forum zobaczyłam no i nie żałuję, że kupiłam bo są przecudne. Cudownie, że możemy sobie zaglądać do ogródków nieprawdaż?

Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich odwiedzających moja zegrodka.... ;:1 Cieszę się przeogromnie z każdych odwiedzin nawet tych bezśladowych. :wink:

Obrazek
Pamiętacie? Niedawno było tak....to dla ostudzenia upałów :wink:
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Elżbietko a ja to się bardzo cieszę że świeci słoneczko w ogródkach robi się b.kolorowo i chce się żyć.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Eluś jak sie mosz powiedz mi jak sie nazywo roślinka na 11 fotce ,
bo jo ją dostała nie pamiętom od kogo i nie wiym jak sie nazywo
:shock: :P aha mono w sobota byda na torgu .......mono ;:196
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Bogusiu to chyba ułudka - ostatnio strasznie modna na forum.
Może masz ode mnie ? :wink: :lol:

Eluś aleś kwiotków nasadziła. Teroz Ci tak piyknie kwitnom.
A z tulipanami to możesz iść na torg, jeszcze byś zarobiła / na nowe kwiotki /. :;230 :;230 :;230
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

No kurcze Grażynko,prawie chciałam Izce napisać ,że mam ułudkę ,a nie wiedziałam ,że ułudka to ułudka ,,,,ale ja głupia jestem ;:124 :;230 :;230 :;230
Grażynko a czy Ty mi posyłałaś kiedy ułudkę :?: SKS
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

W zeszłym roku wysyłałam, ale czy tobie ?.....SKS.... :;230 :;230 :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

To tym razem śladowo... Cudny kolor tych tulipanów, nawet nie wiem jak go nazwać :lol:
Dużo masz wiosny, kolorowo bardzo :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiosna pełną gębą u Ciebie - tyle kwiecia że normalnie szok :D widze że nie kupujesz tak jask ja po jednej dwóch trzechc cebulkach z koloru tylko od razu w ilościach hurtowych :) super to wyglada takie połacie jednolite kwiatów :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Elizabetka pisze:
Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich odwiedzających moja zegrodka.... ;:1 Cieszę się przeogromnie z każdych odwiedzin nawet tych bezśladowych. :wink:
to ja :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Halinko uwielbiam wiosenne słonko....niech świeci choćby i cały rok. :D Pozdróweczki ślę. Zobacz Halinko jaką furorę zrobiła Twoja moja ułudka......jestem nią zakręcona na ament. :D

Boguśko byda Ci fest pszoć jak byś była na tym torgu.....ale Grażko moich tulipanów nie byda tam sprzedować :wink: bo czym bych sie chwolyła na forum ;:112 ....Ja już też się musza zapisać do SKS bo mi się zaczyno mylić. Dzisiaj żech zobaczyła kwiotek ale skąd go mom też nie wiem i nawet kiedy żech go posadziyła. ;:113 Jutro zrobia fotka.

Agrazko ale się cieszę, że wstąpiłaś nie śladowo :wink: do mnie.....jedne są różowe z białym dnem, inne czerwone i Apricot Beauty jak sama nazwa by wskazywała......wszystkie są ładniejsze niż na obrazku forumowym. Tak jak kiedyś mówiłam mogłabym się położyć koło nich i patrzeć od rana jak są jeszcze zamknięte....bez dzień otwarte do słonka aż do wieczora kiedy się zamykają i idą spać. :wink: Pozdrawiam bardzo serdecznie. :P

Karolku jak już to już ....miałam wybór albo kiecka albo kwiotki..... :;230 :;230 Widzisz jako jo jest oszczędno. ;:112

Izuś ;:168

Obrazek Obrazek
..................................................................................wiśnia obciąto na owieczka :wink:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Hura wiosna ;:114
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Elzunia, ale fajne zdjęcia wstawiłaś! Popatrz, u Ciebie szachownica Michajłowskiego już 18 kwitła, a u mnie jeszcze ma paczki :roll: Czy Twoja tez jest taka niziutka? N zdjęciu wygląda na 0k. 10cm ...
Pigwowca chyba mamy takiego samego - albo baaardzo podobnego! :D
Ty nie strasz śniegiem, bo niektórzy mają po -5 stopni w nocy! A u mnie na razie jeszcze przymrózku nie było. Dlatego pilnie okrywam co delikatniejsze stworki. Jak raz tego nie zrobię, to na pewno przymrozek będzie ;) :lol:

Ps. Dziurawczyk chyba chce u mnie zostać ;:49
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Elu :D kolejne piękne zdjęcia - cudowne roślinki:D wspaniale wyglądają drzewa owocowe obsypane kwiatami- to chyba najpiękniejszy okres :D jeszcze ze dwa dni i zakwitną i u mnie, już pojedyncze kwiateczki zaczynają się otwierać, oby tylko mróz ich nie zważył, brzoskwinię to okrywamy agrowłóknną na noc :roll:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Eluś, jestem w szoku... :shock:
Tela tulipanów na roz, downo nie widziałach...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”